sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Instal·lació d'un salvaescales

instalacio salvaescales

Les escales de casa teva dificulten la mobilitat a la gent gran o bé a les persones amb discapacitat? Aquestes barreres arquitectòniques li impedeixen fer les seves tasques més quotidianes amb total facilitat? Nosaltres li donem la solució als seus problemes: instal·lar un salvaescales farà que la seva vida sigui més fàcil.

VALIDA és l'empresa on demanar consell, els seus assessors responen la seva sol·licitud amb la menor brevetat possible. Realitzen, sense cap mena de compromís, una visita al seu domicili per poder estudiar i avaluar les diferents solucions salvaescaleras i l'opció més adequada a les necessitats de cada client.

Pressupost per a la instal·lació d'un salvaescales

El pressupost és lliure de compromís i s'ajusta totalment a les seves necessitats

Les instal·lacions de VALIDA estan a la disposició de totes aquelles persones interessades a veure els productes i provar-los sense cap mena de compromís.

Si el client, finalment, accepta el pressupost, els tècnics tornen al seu domicili per a prendre mesures de l'escala; si aquesta és recta s'optarà per un salvaescales per a trams rectes i es medeix amb flexòmetre; si per contra, l'escala és corba i s'ha d'instal·lar un salvaescales especial per a trams corbs, s'utilitza la fotometria que permet dibuixar l'escala a l'espai i realitzar posteriorment un plànol 3D.

Instal·lació d'un salvaescales a mida

El producte final està fet a mida per cada client, només d'aquesta manera es pot millorar la seva qualitat de vida dotant-li més autonomia al seu entorn diari.

La missió de VALIDA és assessorar i oferir el producte salvaescales més adequat a cadascuna de les necessitats dels usuaris.

El seu lema és: una vida més fàcil és possible. Una vida sense barreres.

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu