sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Institut Guttmann de Badalona compleix 10 anys

Font: Bloc dels Amics de l'Institut Guttmann.

Un temps durant el qual han avançat en competència, innovació, lideratge, qualitat, efectivitat ... i en el qual han crescut en presència i en amics. Uns anys no absents de sobresalts, dificultats i reptes, però també plens d'il·lusions, satisfaccions i moments de fortes emocions. Un període que no hagués estat possible sense el compromís dels seus professionals, però tampoc sense l'afecte i el reconeixement dels seus pacients i l'ajuda generosa de molts Amics de l'Institut Guttmann (institucions, entitats, empreses i particulars) que dia a dia els animen a superar-nos.

Les persones (membres de l'patronat, professionals, pacients i amics ...) són el més important d'aquesta institució, els màxims responsables dels seus èxits i els principals avaladors del seu esdevenir, això fa que segueixin tenint confiança en el futur, perquè creuen en ells i en les seves possibilitats com a equip.

Per tot això, moltes gràcies i moltes felicitats!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu