sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Invents curiosos que fan la vida més fàcil

Invents curiosos que fan la vida més fàcil

La tecnologia avança sense parar al ritme de les noves necessitats de la població. Aquí us presentem alguns dels invents més curiosos i insòlits dels últims anys que recopila Infobae.

  • Maltron. Aquesta companyia està especialitzada a dissenyar teclats ergonòmics per a persones amb discapacitat. El que us vam mostrar en la imatge d'aquest post està pensat per a persones amb una sola extremitat. El seu valor ronda els 580 dòlars.
  • Cullera intel·ligent. La companyia Liftware ha inventat una cullera que millora la qualitat de vida dels pacients de Parkinson. El cobert utilitza una petita cambra i una tecnologia estabilitzadora que contraresta els tremolors. D'aquest manera, un acte tan quotidià com menjar els resulta més fàcil. Costa uns 300 dòlars.
  • June. És un braçalet dissenyat per l'empresa francesa Netatmo, i alerta a l'usuari a través del dispositiu mòbil de quant temps ha estat  exposat al sol i li recomana el factor de protecció solar ideal. Per als més presumits direm que aquest braçalet té forma d'una joia dissenyada per Camille Toupet (col·laboradora de Louis Vuitton i Cartier). El seu preu s'aproxima als 125 dòlars.
  • PhoneSoap. I parlant de telèfons mòbils, aquests objectes es consideren dels més “bruts” que existeixen, però.. com netejar-los? PhoneSoap sembla ser la solució: neta el mòbil amb llums ultraviolades i elimina els bacteris sense danyar-lo. Costa aproximadament 60 dòlars.
  • VacPan. Les persones amb poca mobilitat o poca força a les seves extremitats agrairan aquest invent. Es diu VacPan i soluciona la tasca de moure l'aspiradora d'un costat per a un altre. VacPan reverteix el procés, és a dir, hem de portar les escombraries cap a una “aspiradora” muntada en la paret, acoblada a un sistema central d'aspiració.

Són invents curiosos que neixen amb la finalitat de fer la vida més fàcil a les persones. Què us semblen?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu