sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Isabel Fernández se proclama campeona del mundo de parakárate

La toledana Isabel Fernández solament portava 4 mesos practicant katas, encara que el seu amor per les arts marcials li venia des dels 4 anys, quan practicava la modalitat de kumite i va estar competint en la selecció de Castella-la Manxa fins que es va lesionar un genoll i va haver de deixar de costat la competició.

Va començar a treballar de militar quan la seva lesió va anar a més i amb només 31 anys li van diagnosticar artrosis i va haver de deixar-ho. En aquest moment, va decidir bolcar-se en l'esport adaptat, va provar amb el bàsquet i el ciclisme adaptat fins que va tornar al seu esport passió, el karate.
Amb només 4 mesos d'entreno, Isabel Fernández ja ha pujat al podi mundial, penjant-se un or en parakárate (44.2 punts) davant la russa Marina Kulikova (43.2).

Espanya s'acomiada del Mundial amb 10 medalles: sis en karate i quatre en parakárate.

Des de Válida sin barreras volem felicitar a Isabel pel seu gran assoliment així com animar a tota la gent amb discapacitat que aconsegueix superar les seves barreres.

Font: www.marca.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu