sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Itineraris adaptats per a persones amb movilitat reduïda

Busques algun lloc adaptat per gaudir en plena naturalesa? Afortunadament, existeixen itineraris adaptats per a mobilitat reduïda per a aquestes persones que han de desplaçar-se en cadira de rodes o en vehicle adaptat com per a les famílies que van amb el cotxet. Et mostrem alguns dels itineraris de la comunitat autònoma de Catalunya, la majoria d'ells, són petites rutes inclusives que recorren un curt tram fins a un mirador, un punt d'interès o fan un petit circuit circular.

· Itinerari adaptat al Parc Natural Alt Pirineu: Hi ha una passarel·la de fusta de 480m de longitud en l'itinerari adaptat de la Basseta.

· Itinerari adaptat al Parc Natural Cadí Moixeró: Recorregut de 1130m amb un desnivell de 31m. El Pendent màxim és del 12% amb passarel·la de formigó i és accessible sense acompanyant.

· Mirador dels Orris: Recorregut de 100m amb desnivell de 3m acumulat. Pendent màxim de 12% amb passarel·la de fusta sense necessitat d'acompanyant.

· Itineraris adaptats al Parc Natural del Montseny: Rutes circulars amb pendents inferiors al 6%.

Al següent enllaç podràs veure aquestes i altres rutes detalladament, així com les distàncies i el desnivell de cadascuna >> https://bit.ly/2yi8zxc

Válida sin barreras recolza les iniciatives per aconseguir un entorn més accessible per un món inclusiu amb tots i amb igualtat d'oportunitats.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu