sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

IV Premi CERMI 'Discapacitat i Drets Humans'

IV Premi CERMI

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha convocat la IV Edició del Premi ‘Discapacitat i Drets Humans’ amb l'objectiu de distingir aquelles recerques científiques que suposin una aportació meritòria a la consideració de la discapacitat com una dimensió dels drets humans.

Les candidatures al premi, dotat amb 1.500 euros i l'edició de l'estudi en forma de llibre, hauran de ser remeses abans del 15 de juny i la decisió del jurat s'emetrà abans del 15 de juliol de 2013. Per a aquesta edició es valorarà de manera especial que l'objecte de les recerques veure's sobre aspectes de gènere i discapacitat.

El CERMI és la plataforma de representació i trobada de les persones amb discapacitat que aglutina a més de 7.000 associacions i entitats, que representen en el seu conjunt als prop de quatre milions de persones amb discapacitat que hi ha a Espanya. El seu objectiu és aconseguir el reconeixement dels drets i la plena ciutadania en igualtat d'oportunitats d'aquest sector de la població.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu