sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

IV Premi CERMI 'Discapacitat i Drets Humans'

IV Premi CERMI

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha convocat la IV Edició del Premi ‘Discapacitat i Drets Humans’ amb l'objectiu de distingir aquelles recerques científiques que suposin una aportació meritòria a la consideració de la discapacitat com una dimensió dels drets humans.

Les candidatures al premi, dotat amb 1.500 euros i l'edició de l'estudi en forma de llibre, hauran de ser remeses abans del 15 de juny i la decisió del jurat s'emetrà abans del 15 de juliol de 2013. Per a aquesta edició es valorarà de manera especial que l'objecte de les recerques veure's sobre aspectes de gènere i discapacitat.

El CERMI és la plataforma de representació i trobada de les persones amb discapacitat que aglutina a més de 7.000 associacions i entitats, que representen en el seu conjunt als prop de quatre milions de persones amb discapacitat que hi ha a Espanya. El seu objectiu és aconseguir el reconeixement dels drets i la plena ciutadania en igualtat d'oportunitats d'aquest sector de la població.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu