sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

IV Volta a Playa Blanca en Handbike

Playa Blanca en Handbike

L'illa de Lanzarote s'ha convertit aquest cap de setmana en l'epicentre de l'esport adaptat. La localitat de Platja Blanca va acollir la quarta edició de la Volta a Platja Blanca en Handbike, que va aconseguir reunir més de 60 esportistes amb diversitat funcional de més de 14 nacionalitats diferents. La Volta a Platja Blanca en handbike és una singular prova esportiva que no impulsa la competició sinó que preval la participació dels diferents esportistes amb alguna discapacitat física.

Amb aquest objectiu perquè, enguany i com a novetat, s'ha realitzat el recorregut en grup: els participants van ser dividits en deu equips composts per 6 o 7 esportistes, barrejant participants d'alt nivell competitiu amb uns altres que s'estaven iniciant en aquest esport.

Un total de 40 km de recorregut i 15 voltes a tota velocitat; les bicicletes de mà aconseguien velocitats endiablades donant un gran espectacle al públic assistent.

La  IV Volta a Platja Blanca de Bicicleta de mà va comptar amb la presència i participació de diversos medallistes en les passades Paraolimpiades de Londres 2012, com Vico Merklein (medalla de plata), Cristiane Göldner i Svetlana Moskovitch (totes dues medalla de bronze). També va destacar la participació del campió d'Espanya de Bicicleta de mà, Gustavo Molina.

Els guanyadors van ser els components de l'equip “Pechiguera”, compost per Edward Maalouf (Líbia), Cristian Demoulin (Bèlgica), Jane Egan (Gran Bretanya), Andreas Künkler (Alemanya), Thomas Wagner (Alemanya) i Christian Göldner (Alemanya), encara que en esdeveniments tan inclusius guanyem tots. La meta: aconseguir la integració de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat a través de l'esport.

Per a més informació: www.vueltaplayablanca.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu