sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Jessica Long, la nedadora paralímpica que ha fet història

jessica long nadadora discapacidad paralimpico

Jessica Long va néixer a Rússia el 1992. Va ser adoptada per un matrimoni nord-americà als 13 mesos i es van traslladar a Baltimore, a Estats Units. Als 18 mesos li van ser amputades ambdues cames perquè sofria hemimelia peroneal.

Va aprendre a caminar amb pròtesi i des de nena li va agradar la natació. També ha practicat altres esports com a gimnàstica, bàsquet, patinatge sobre gel, escalada, ciclisme… Però es va aficionar a la natació i als 12 anys d'edat va ingressar a l'escenari internacional en els Jocs Paralímpics del 2004 a Atenes, on va guanyar tres medalles d'or en natació, sent la més jove de l'equip paralímpic dels Estats Units. En 2006 va tenir 18 actuacions mundials rècord. Va guanyar nou medalles en el Campionat Mundial de Natació del Comitè Paralímpic Internacional a Durban, Sudàfrica. També va obtenir 5 rècords mundials que la van fer coneguda al món de l'Esport Paralímpic i com la Nedadora Discapacitada de la Revista Swimming World.

Jessica ha visitat molts hospitals per donar ànims a aquells que per un accident o una malaltia es veuen desolats. A més, va tenir una trobada amb els seus pares biològics en el qual Jessica va afirmar que no els guardava rancor i que els estimava malgrat tot. 

Un exemple de superació per a tots!

 

Font: siberiantimes.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu