sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Jornada de Formació: “Valida Sin Barreras: solucions d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda"

Valida Sin Barreras, Ortoprono i C.A.RD Capacites organitzen el pròxim 14 de febrer de 2013 una jornada de formació titulada: “Valida Sense Barreres: solucions d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Cadires i plataformes salvaescales i elevadors verticals”.

Aquesta jornada de formació tindrà lloc en el Centre autonòmic de Discapacitat UCV (C.A.RD CAPACITES) situat a la Seu Sant Joan Baptista de la Universitat Catòlica de València i comptarà amb la intervenció del Sr. Albert Vila de Valida Sin Barreras i el Sr. José Verde de Ortoprono.

Les intervencions es faran de 10.00 a 12.00 hores, en la C/ Guillem de Castro, 175, València 46008.

Si estàs interessat en assistir, les inscripcions es fan a través del següent correu electrònic: [email protected], incloent nom i cognoms i el centre o entitat en la qual treballes (si escau).

Per ampliar més la informació, posi's en contacte amb Valida Sin Barreras, Sr. Albert Vila a l'email [email protected].

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu