sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Jornada informativa sobre solucions per a l'accessibilitat, normativa i subvencions

Inscriu-te a la III Jornada Informativa sobre Solucions per a l'Accessibilitat, Normativa i Subvencions que tindrà lloc el proper 16 de maig de 2019 en el Centre per a l’autonomia Personal Sírius-AREMI de Lleida.

El Centre per a l’autonomia Personal Sírius-AREMI de Lleida i Válida sin barreras han organitzat la 3a. edició d'aquestes jornades tècniques a la ciutat de Lleida, amb l'objectiu d'informar els professionals relacionats amb el món de l'accessibilitat sobre les últimes novetats del sector, la normativa vigent i les subvencions existents per a la instal·lació de cadires pujaescales, plataformes salvaescales i elevadors, especialment indicats per a comunitats de veïns

Es tracta d'una jornada dirigida principalment al públic professional (administradors de finques, arquitectes tècnics, aparelladors, treballadors socials, terapeutes ocupacionals…) que se celebrarà el dijous 16 de maig al matí al Sírius-Aremi, situat en el Carrer Garraf, número 17 de Lleida. Les inscripcions són gratuïtes, no obstant les places són limitades. Així mateix, aquells particulars que per temes personals tinguin un especial interès en l'àmbit de l'accessibilitat també poden inscriure's.

El programa serà el següent:

  • 9:45h. Arribada dels assistents
  • 10:00h. Solucions per a l'accessibilitat: es mostraran els productes de suport existents per a la supressió de barreres arquitectòniques, juntament amb casos pràctics d'exemples reals en els quals s'ha millorat l'accessibilitat. Aquesta presentació anirà a càrrec del Sr. Marià Santiago, assessor tècnic de Válida sin barreras.
  • 11:00h. Coffee-break gentilesa de Válida sin barreras.
  • 11:30h. Normativa i subvencions per a la instal·lació de plataformes elevadores, a càrrec del Sr. David Civico, arquitecte tècnic i enginyer d'edificacions.


Inscripcions gratuïtes, places limitades:

Si estàs interessat en la Jornada i vols inscriure't pots fer-ho telefonant al 900 414 000 i preguntant per Rubén Marcos (responsable del departament de comunicació i marketing de Válida sin barreras) o bé enviar un e-mail a [email protected]. També pots omplir el formulari del costat anotant que vols inscriure't a les jornades sobre accessibilitat del 16 de maig a Lleida.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu