sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Juegos Adaptados... ¡Cubo de Rubik!

jocs adaptats El cub de Rubik amb els peus

El cub de Rubik pot ser una veritable addicció per a algunes persones i una missió impossible per a unes altres. Aquest joc va néixer el 1974 quan un escultor hongarès, *Ern *Rubik, el va dissenyar com a eina per a explicar i ensenyar als seus alumnes el complicat que és el disseny tridimensional.

Avui dia és considerat el puzle més conegut del món i d'ell s'han creat infinitat de varietats, algunes adaptades per a persones amb discapacitat.

Existeix la galleda tàctil creada per *Doom, també anomenat cub de Rubik Infernal,  que permet jugar a les persones invidents gràcies a les seves textures augmentades amb objectes (caragols, feltre, etiquetes, *perillas de fusta…). D'aquesta manera, els usuaris amb problemes de visió poden sentir la diferència, i aparentment sembla molt més divertit que el cub de Rubik amb els noms dels colors escrits en Braille.

*Seguiendo la línia de l'Infernal, existeix un altre cub de Rubik tàctil, fet amb materials distintius al tacte que faciliten el joc.

Seríeu capaços de resoldre'l? Per a animar-vos us deixem aquests curiosos vídeos:

Cub de Rubik amb els peus

A divertir-nos tod@s aquest nadal!

http://www.youtube.com/watch?v=5Reu8gSxdJA
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu