sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

L'App més propera: CerQana!

Heus aquí una nova i interessant aplicació mòbil per fomentar l'autonomia i la integració de les persones amb dependència: CerQana. Aquesta app simplifica els telèfons intel·ligents, els modifica i afegeix noves característiques, perquè els familiars o cuidadors de persones amb dependència puguin vetllar-los des de la distància.

Però Cerqana va més enllà, i també modifica el mòbil perquè algú, que fins al moment no era capaç d'utilitzar-lo, pugui fer-ho.

Els seus fundadors, Alfonso Escriche i Carlos Vicente, la van crear amb l'objectiu de millorar i ampliar les funcions de l'actual “Botó de teleassisteència”. Escriche i Vicente s'han valgut de les opinions de persones amb discapacitat, dependents i cuidadors per a definir les funcions d'aquesta aplicació i s'adeqüi al màxim les necessitats dels usuaris.

Coneixeu alguna app més sense barreres?

Font: consalud.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu