sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

L'equip de bàsquet amb les jugadores més longeves!

Elles són les “Sant Diego Splash”. No són un grup de música, tampoc un equip de natació, són les jugadores de bàsquet més grans de la Asociació de Basketball de Sant Diego.

Per entrar en l'equip s'ha de tenir més de 80 anys. L'equip està format per 9 dones, dues d'elles compten amb 91 anys en les seves esquenes, Meg Skinner i Grace Larson.

Totes elles van néixer entre els anys 20 i 30, i abans no era habitual que les dones fossin esportistes. Una d'elles afirma que “tenia 78 anys quan em vaig provar els meus primers tennis de bàsquet i em vaig emocionar moltíssim. Quan vaig créixer, no deixaven que les nenes fessin esports com ara. No vaig tenir l'oportunitat de jugar”.

Les seves amigues i amics es van escandalitzar quan elles els van informar que formarien part d'un equip de bàsquet. “Et vas a trencar una cama”, “et vas a trencar un braç”, els deien. Però Marge Carl de 87 anys confessa que “Moltes de les meves amigues de la infància em van dir que estava boja en ficar-me a un equip de bàsquet als 66 d'anys. Em deien que em trencaria un braç o una cama. Però sóc l'única que segueix viva. Tots s'han anat, cadascun d'ells”.

Està comprovat científicament que practicador esport o activitats físiques en la tercera edat allarga i millora la qualitat de vida. No és estrany que aquestes 9 dones se superin dia a dia i segueixin així de longeves i sanes.

Font: cosmoenespanol.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu