sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La cadira salvaescales més petita del mercat

Tens una escala realment estreta i per això necessites una cadira salvaescales molt petita? Et mostrem els models que menys espai ocupen en el lloc d'instal·lació.

A mesura que envellim, comencen a aparèixer diferents problemes relacionats amb una falta de mobilitat. Aquesta falta d'autonomia pot traduir-se en un perill de caiguda si tenim escales en la nostra pròpia llar. S'adapten a qualsevol mena de desnivell fins i tot en aquests casos més complexos com a escales en forma d'espiral o amb pendents molt marcades. Per això, aquest tipus d'ajudes tècniques es consideren especialment versàtils.

La solució més triada en l'àmbit particular són les cadires salvaescales.
A continuació t'expliquem en deteniment com és el funcionament d'aquesta mena d'ajudes i t'ensenyarem els models més petits del mercat que permeten adaptar-se a qualsevol escala.

Article relacionat: Salvaescales per a escales estretes.

 

 

Què són les cadires salvaescales

Les cadires salvaescales són mecanismes d'elevació que permeten pujar i baixar a persones de manera automàtica i segura. Aquestes solucions s'instal·len seguint el recorregut de l'escala a través d'una guia que es fabrica a mesura. Per això, aquest tipus d'ajudes tècniques es consideren especialment versàtils. S'adapten a qualsevol mena de desnivell fins i tot en aquests més complexos com a escales en forma d'espiral o amb pendents molt marcades.

 

Les cadires salva escales de Válida sin barreras poden plegar-se. Això significa que quan no estan sent utilitzades, el seient, el reposapeus i els reposabraços queden recollits sense interferir en el pas dels altres usuaris.

Així mateix, disposen d'un sensors de seguretat que detenen el pujaescales en cas de trobar-se algun obstacle en pujar o baixar l'escala.

 

Tipus de salvaescales per a escales estretes

 

Les cadires salva escales poden classificar-se en dos grans grups: cadires que s'adapten als trams rectes i cadires per a trams d'escala corbs.

Les nostres solucions ocupen molt poc espai i, a més, permeten poden plegar-se per a deixar passo a les persones que pugen o baixen a peu.

Per a trams rectes disposem del salvaescales més prim del mercat. Es tracta de la cadira salvaescales ALIUM.

Aquesta cadira només necessita un espai de 645 mm per a la seva instal·lació. Així mateix, el seu seient pot plegar-se generant tan sols 280 mm d'invasió.

Alium és el salvaescales més estret del mercat. Es tracta d'una cadira amb una guia molt prima i sòlida que permet la seva instal·lació molt prop de la paret.

Instal·lació de cadira salvaescales en tram d'escales estret a Barcelona.

 

 

”silla

 

En el cas dels trams d'escala corbs, en Válida sin barreras també disposem de models que ocupen molt poc espai. La cadira pujaescales Socius només necessita entre 690 mm i 720 amb el seient Smart a més, pot utilitzar el reposapeus Offset (desplaçat) perquè la cadira encara ocupi menys espai.

En aquest sentit, t'ensenyem un exemple de cadira salvaescales instal·lada en habitatge particular.

 

Un altre salvaescales especialment petit és la cadira salvaescales UNIKA. Només necessita 620 mm per a la seva instal·lació. Aquesta cadira, a més de poder salvar trams d'escala molt reduïts, també pot instal·lar-se en escales que disposen d'una gran pendent (fins a 75% d'angle).
Exemple d'instal·lació a Guarnizo (Cantàbria).

 

Altres salvaescales per a escales estretes

 

En el camp de l'accessibilitat, existeixen altres ajudes tècniques com les plataformes salvaescales. Aquestes solucions estan pensades perquè les persones en cadira de rodes puguin pujar i baixar escales sense necessitat de baixar de la seva cadira.

Les plataformes compten amb una base que es llisca a través d'unes guies que van ancorades a l'escala.

Una de les seves característiques és que, igual que les cadires, les plataformes també poden plegar-se. Per això, són molt utilitzades en comunitats de veïns, edificis públics i privats fins i tot en habitatges particulars.

En aquestes ajudes, les mesures mínimes que necessitarem per a la seva instal·lació serà d'uns 850 mm d'ample. Per descomptat, en aquesta mena de solucions també haurem de tenir en compte les mesures de la cadira de rodes perquè tingui espai suficient en la plataforma.

”plataforma

 

Les plataformes salvaescales també poden instal·lar-se en escales rectes i escales corbes. T'ensenyem un exemple de plataforma salvaescaleras estreta en totes dues situacions.

 

 

Assessorament i pressupost sense compromís

En Válida sin barreras disposem del catàleg de solucions més ampli del mercat. Això ens permet arribar a qualsevol situació, per difícil que pugui semblar. Proporcionem un ampli ventall de solucions que s'adapten als diferents tipus d'entorns i necessitats particulars.

D'igual manera, també oferim assessorament gratuït perquè l'usuari pugui valorar la millor opció si escau. A més, podem realitzar una visita sense compromís al lloc d'instal·lació per a avaluar les mesures de l'escala i lliurar-li un pressupost a mesura.

Per a això, pot telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte.

Viu el confort de la teva llar sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu