sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La Conselleria de Múrcia destinarà 9 milions d'euros en ajudes per a la rehabilitació d'edificis

Instal·lar un ascensor, muntar una cadira salvaescales, col·locar una plataforma elevadora o millorar l'aïllament tèrmic. Aquestes són alguns dels projectes de rehabilitació d'edificis que podran beneficiar-se aquest 2016 de les ajudes que el Govern de Múrcia. L'objectiu és millorar l'accessibilitat i l'eficiència energètica de la regió, així com impulsar el sector de la construcció i generar ocupació.     

Per a això, la Conselleria destinarà un total de 9 milions d'euros, dotació que preveu ajudar a unes 1200 famílies. A més, aquesta injecció de capital s'inclou dins d'un partida de 24,5 milions d'euros destinats a polítiques socials i de millora de l'habitatge, per la qual cosa es preveu arribar a unes 6000 persones. D'aquesta manera, s'ofereix un incentiu públic per condicionar els més de 4000 edificis existents a Múrcia que es van construir fa més de 35 anys.

Es podran sol·licitar ajudes per a actuacions diverses, des de millores de la fonamentació, fins a millores de l'aïllament de terrats, passant per intervencions que garanteixin l'accessibilitat a l'habitatge. En aquest últim cas, s'inclouen els ascensors, els salvaescales, les rampes o altres solucions com minielevadors. En qualsevol cas, les ajudes preveuen cobrir fins al 40% de la intervenció.

Les persones interessades poden sol·licitar aquestes ajudes fins al 29 de febrer del 2016, podent rebre fins a 11.000 euros per habitatge. Com a principal condició, s'exigeix que les obres estiguin finalitzades abans del 30 de setembre del 2016 i es donarà prioritat a les famílies que no superin els 3.400 euros d'ingressos mensuals.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu