sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La Conselleria de Múrcia destinarà 9 milions d'euros en ajudes per a la rehabilitació d'edificis

Instal·lar un ascensor, muntar una cadira salvaescales, col·locar una plataforma elevadora o millorar l'aïllament tèrmic. Aquestes són alguns dels projectes de rehabilitació d'edificis que podran beneficiar-se aquest 2016 de les ajudes que el Govern de Múrcia. L'objectiu és millorar l'accessibilitat i l'eficiència energètica de la regió, així com impulsar el sector de la construcció i generar ocupació.     

Per a això, la Conselleria destinarà un total de 9 milions d'euros, dotació que preveu ajudar a unes 1200 famílies. A més, aquesta injecció de capital s'inclou dins d'un partida de 24,5 milions d'euros destinats a polítiques socials i de millora de l'habitatge, per la qual cosa es preveu arribar a unes 6000 persones. D'aquesta manera, s'ofereix un incentiu públic per condicionar els més de 4000 edificis existents a Múrcia que es van construir fa més de 35 anys.

Es podran sol·licitar ajudes per a actuacions diverses, des de millores de la fonamentació, fins a millores de l'aïllament de terrats, passant per intervencions que garanteixin l'accessibilitat a l'habitatge. En aquest últim cas, s'inclouen els ascensors, els salvaescales, les rampes o altres solucions com minielevadors. En qualsevol cas, les ajudes preveuen cobrir fins al 40% de la intervenció.

Les persones interessades poden sol·licitar aquestes ajudes fins al 29 de febrer del 2016, podent rebre fins a 11.000 euros per habitatge. Com a principal condició, s'exigeix que les obres estiguin finalitzades abans del 30 de setembre del 2016 i es donarà prioritat a les famílies que no superin els 3.400 euros d'ingressos mensuals.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu