sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La Coral Funcional

En la inauguració del nou showroom de Válida sin barreras a Vic, la Coral Funcional va realitzar un concert davant tots els assistents a l'esdeveniment. Van cantar clàssics com "Oh, happy day!" que va emocionar a tots els presents. En acabar, aprofitem per entrevistar-los.

Juan García, president de l'Associació Funcional de Cerdanyola del Vallés i membre de la Coral, va explicar els orígens de l'Associació i el projecte de realitzar un grup de cant coral. Seguidament, Rocío, directora de la Coral Funcional, ens explica l'evolució del projecte, al costat dels altres membres del grup.

Tots van recalcar la necessitat d'aconseguir la plena inclusió real, no només a nivell de grup, sinó a tota la societat. A través del seu testimoni i la pròpia experiència personal, cadascun ens va deixar un relat de què suposa per a ells cantar i ser membre de la Coral Funcional.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu