sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

L'estrella de tennis mundial

Ha sorgit una nova estrella a la constel·lació del tennis que té en suspens a tot el seu país, Corea del Sud. Duck Hee Lee és un adolescent de 15 anys (va néixer el 29 de maig de 1998) que apunta maneres per convertir-se en un dels grans jugadors d'aquest esport en els pròxims anys. Actualment, pot presumir de ser el jugador més jove a formar part del circuit de l'ATP, un fet que seria una mera anècdota si no fos perquè, a més, el tennista és sord de naixement, la qual cosa no li impedeix fer el que més li agrada.

El tennis és un esport que exigeix una important percepció auditiva i, per això, converteix a Hee Lee en tot un exemple de superació: La complicació de Hee Lee és més gran del que sembla. La seva falta d'audició li impedeix no sols escoltar les indicacions dels àrbitres del partit, sinó que també dóna lloc a problemes amb el joc en si. L'oïda té una certa influència a l'hora de calibrar el cop, la potència o l'efecte de la bola, entre altres coses, unes limitacions que ha estat capaç de superar de manera reeixida.

En el circuit professional, amb només catorze anys, va realitzar el seu debut disputant un esdeveniment Future al Japó. En Tsukuba, va passar la fase de qualificació i va accedir a la segona ronda després de guanyar al local Masatoshi Miyazaki, la qual cosa li ha donat el seu primer punt ATP i que per tant, li ha obert les portes a el  rànquing per primera vegada en la seva carrera.

Duck és campió juvenil d'Àsia i actualment ocupa el lloc número 26 del rànquing júnior, tal com ell destaca: “el tennis és la meva vida. Per a mi el més difícil en la pista és la comunicació amb els jutges de cadira i els jutges de línia. No escolto les seves indicacions, sobretot quan canten out.”

El seu ídol és Roger Federer i el seu objectiu principal és anar escalant posicions en el circuit professional, en el qual aspira a arribar a relacionar-se amb els tennistes del Top20 .

Rafa Nadal va visitar Seül on va conèixer al jove i va intercanviar alguns cops amb ell i va elogiar la seva agilitat i rapidesa de moviments dins de la pista. El tennista de Manacor va comentar que havia seguit la trajectòria del noi i així ho va manifestar a través de Twitter el mes d'abril passat. Nadal va assegurar que “Lee és una font d'inspiració no sols per als nens i els joves jugadors, sinó també per als jugadors professionals. La història de superació de Duck ens ensenya on podem arribar lluitant.”

Una història de lluita i superació que deixa bocabadats fins als més grans.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu