sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La història de l’àvia que camina 24 km al dia per portar al seu nét a l’escola

Avui ens crida l’atenció el cas de Shi Yuying, una àvia de 76 anys que camina diàriament 24 km per poder portar al seu nét a l’escola. Jiang Haowen, el seu nét, té 9 anys i quan tenia tan sols 2 anys li van diagnosticar paràlisi cerebral, per la qual cosa s’ha de desplaçar en cadira de rodes. Jiang Jaowen viu amb la seva àvia a la província rural de Guangxi, al sud de la Xina, el seu pare treballa a una altra ciutat per poder mantenir a la família i la seva mare es va divorciar i va desaparèixer.

Shi Yuyinh té clar que encara que el seu nét necessiti ajuda per moure’s és un noi intel·ligent, i mentre ella tingui les forces necessàries s’assegurarà que Jiang Haowen vagi a l’escola cada dia. Encara que faci fred o plogui, des de fa quatre anys, aquesta àvia amb coratge porta al seu nét a l’escola. La ruta que realitzen junts és llarga i sinuosa, ja que és una sendera de muntanya, però no els queda una altra opció, només existeix aquest camí. Abans anaven en bicicleta, però l’any passat el govern xinès els va facilitar una cadira de rodes.

Shi Yuying empeny diàriament al seu nét perquè tingui accés a una educació, encara que el seu veritable desig és que Jiang Haowen pugui anar a una bona escola adaptada a les seves necessitats específiques i així poder aprendre, estudiar i aprofitar al màxim la vida.

Una preciosa història, encara que difícil, sobre la generositat d’una àvia perquè el seu nét pugui rebre educació diària malgrat la seva discapacitat. Un clar exemple de superació, de generositat i d’inclusió social

Font: lecturas.com, smythacademy.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu