sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La història de superació de Alessandro Zanardi

Al 2001, l'expilot professional de Fórmula 1Alessandro Zanardi va patir un greu accident en el qual va perdre les seves dues cames i va estar prop de morir, però en els Jocs Paralímpics de Riu 2016 va conquistar dues medalles a bord d'una bicicleta de mà.

Aquestes van ser la seva tercera i quarta medalles paralímpiques, després dels dos ors guanyats en els Jocs de Londres al 2012.

Zanardi s'havia convertit en un dels pilots més populars de l'automobilisme nord-americà en guanyar dos títols (1997-1998) i patentar la seva celebració al final de cada victòria sobre l'asfalt. Després d'un retorn fallit a la F1, el pilot italià va tornar a la Indy Car en 2001. El fórmula de Zanardi va ser impactat de front per Alex Tagliani, qui girava en aquest moment a més de 300 quilòmetres per hora, la qual cosa va destruir completament la part davantera del vehicle del pilot italià, va anar en aquest accident on va perdre les seves dues cames.

Zanardi va sobreviure a l'accident i des d'aquest moment, ha superat tots els reptes que s'ha proposat, convertint-se en tot un exemple de superació i motivació per a la resta. Va tornar a competir a carreres de diferents categories d'automobilisme, guanyant fins i tot en proves de turisme, i des de 2009 és una de les principals figures de l'esport paralímpic.

 

Font: http://www.mundodeportivo.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu