sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La millor llista de flors de primavera

Flores de primavera para casa y jardín

T'hem fet la millor selecció de flors de primavera. D’aquesta manera podràs omplir de flors de colors casa teva i el jardí amb l'arribada del clima càlid i els llargs dies de sol.

Quines plantes es recomana tenir durant la primavera?

Durant la primavera, és ideal tenir plantes que puguin prosperar amb la major quantitat de llum natural i la temperatura més càlida que caracteritzen aquesta temporada. Aquí hi ha alguns tipus de plantes que es recomanen tenir a casa durant la primavera:

  • Plantes d'interior amb floració primaveral: Plantes com els lliris de la pau, les orquídies, els anthurium i les begonies floreixen durant la primavera i afegeixen un toc de color i frescor a casa teva.
  • Herbes aromàtiques: La primavera és una bona època per a conrear herbes aromàtiques com l'alfàbrega, el coriandre, el julivert i la menta en interiors. Pots conrear-les en tests prop d'una finestra assolellada o en un petit jardí interior.
  • Suculentes i cactus: Aquestes plantes són ideals per a interiors durant la primavera, ja que necessiten llum brillant però indirecta i temperatures càlides. A més, requereixen un reg moderat, la qual cosa és més fàcil de controlar durant la primavera.
  • Plantes purificadores d'aire: Algunes plantes, com el potus, l'heura anglesa, la palma de bambú i el lliri de la pau, són excel·lents per a purificar l'aire interior i poden ajudar a millorar la qualitat de l'aire de la llar durant la primavera, quan és més comuna ventilar menys a causa del clima més càlid.
  • Plantes de temporada per a exteriors: Si tens espai a l'aire lliure, pots plantar flors de temporada com els pensaments, la boca de drac, la margarida menor, els geranis, les petúnies i els gira-sols per a agregar color al teu jardí o balcó durant la primavera.

Plantes que floreixen a la primavera per a l'interior

Aquestes són algunes de les plantes primaverals d'interior perfectes per a incorporar durant aquesta primavera:

Lliri de la pau (Spathiphyllum spp.)

Aquesta planta té elegants fulles verdes i produeix belles flors blanques. És fàcil de cuidar i pot tolerar condicions de poca llum, encara que prefereix la llum brillant però indirecta.

Planta d'interior lliri de la pau

Orquídies (Orchidaceae)

Les orquídies són conegudes per les seves flors exòtiques i poden florir durant la primavera. Requereixen cures específiques, com una bona ventilació i un reg adequat, però amb les cures adequades, poden ser molt gratificants.

Orquídies boniques pel saló

Begònia (Begonia spp.)

Les begònies són plantes d'interior populars que produeixen flors cridaneres en una varietat de colors. Prefereixen la llum indirecta i una humitat moderada.

Begònies per decorar la casa

Anthurium (Anthurium spp.)

Conegut per les seves cridaneres espàtules de colors, l’Anthurium és una planta tropical que floreix durant tot l'any en condicions òptimes. Prefereix llum brillant però indirecta i terra lleugerament humida.

Planta amb flors per a l'interior

Heura anglesa (Hedera hèlix)

Aquesta planta enfiladissa és ideal per a penjar en cistelles o col·locar en prestatges alts. És resistent i fàcil de cuidar, i les seves fulles verd fosc poden aportar un toc de frescor a qualsevol espai interior.

Planta bonica per a l'interior

Crisantem (Chrysanthemum spp.)

Encara que és una planta d'exterior, els crisantems també poden conrear-se en interiors durant la primavera. Produeixen flors vibrants en una varietat de colors i prefereixen la llum brillant i el reg regular.

Plantes primaveral per a la primavera crisantem

Cactus de Nadal (Schlumbergera spp.)

Aquests cactus són populars durant la temporada nadalenca, però també poden florir durant la primavera. Requereixen llum brillant però indirecta i un reg moderat.

Cactus amb flors de Nadal

Gerbera (Gerbera jamesonii)

Aquesta planta perenne produeix flors grans i acolorides que poden alegrar qualsevol espai interior durant la primavera. Prefereix llum brillant i terra ben drenada.

Flors boniques d'interior.

Plantes primaverals per a la terrassa o jardí

T'hem preparat una llista de plantes ideals de flors alegres per a conrear en exteriors durant la primavera i que omplen de color el pati:

Pensaments (Viola x wittrockiana)

Aquestes petites flors són resistents i venen en una varietat de colors brillants. Són perfectes per a tests, cistelles penjants o per a vores de jardins.

Pensaments per col·locar el jardí

Geranis (Pelargonium spp.)

Amb les seves cridaneres flors i la seva aroma característica, els geranis són una opció popular per a tests o parterres en exteriors durant la primavera i l'estiu. Necessita un reg d'entre 2 i 3 cops a la setmana durant l'estiu, en canvi, a l'hivern, amb una vegada a la setmana és suficient. Són ideals per a decorar les terrasses i els jardins i són molt resistents.

Geranis planta resistent

Petúnies (Petúnia spp.)

Amb forma de trompeta i disponibles en una àmplia gamma de colors, les petúnies són flors versàtils que poden ser plantades en tests, jardineres o directament al terra del jardí per a agregar un toc de color vibrant.

Plantes per penjar al jardí.

Gira-sols (Helianthus annuus)

Els gira-sols són una opció encantadora per al jardí durant la primavera i l'estiu. Els seus grans caps florals segueixen la trajectòria del sol i afegeixen un toc d'alegria i lluminositat.

Gira-sols per plantar al jardí.

Lavanda (Lavandula spp.)

Aquesta planta aromàtica és perfecta per al jardí durant la primavera. Les seves flors morades no sols són belles, sinó que també atreuen a les abelles i altres pol·linitzadors.

Lavanda per perfumar la casa

Clavell (Dianthus spp.)

Amb la seva fragància dolça i les seves flors acolorides, els clavells són una excel·lent opció per als parterres de flors o per a tests en l'exterior durant la primavera.

Clavell per decorar la terrassa.

Calèndules (Calendula officinalis)

Aquestes flors brillants són conegudes per la seva capacitat per a atreure a les papallones i altres pol·linitzadors al jardí. Són resistents i fàcils de conrear en tests o directament a terra.

Flors de color vius per a la terrassa

Jacints (Hyacinthus spp.)

Amb les seves flors denses i fragants, els jacints són una opció encantadora per al jardí de primavera. Plantats en grups, poden crear taques de color en el paisatge molt vistoses.

Jacint per plantar al pati

Roses vermelles (Rosa spp.)

Símbol clàssic d'amor i passió, les roses vermelles són una addició encantadora al jardí, disponibles en una àmplia varietat de varietats i formes. A més, hi ha variacions de diferents colors.

Roses per adornar el jardí.

Aquestes són només algunes opcions, però hi ha moltes altres plantes de primavera que pots conrear en l'exterior per a crear un jardí bell i colorit. Assegura't de triar plantes que siguin adequades per al teu clima i que s'adaptin a les condicions de llum i el terra del teu jardí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu