sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La solució contra l'accés de calories post-nadalenques

Durant les festes nadalenques és habitual excedir-nos amb els menjars. És important anar amb compte amb els tipus i quantitats d'aliments ingerits per evitar problemes digestius, cardiovasculars i obesitat. No obstant això, segons un estudi publicat en la revista Cell Metabolism, han descobert una molècula gairebé miraculosa en aquest sentit.

Es tracta de Baiba, una molècula que segreguen els nostres músculs quan practiquem exercici i ens ajuda a cremar calories de manera eficient, però atents, no sols quan fem esport, sinó també després, quan estem en repòs.

A més Baiba, té múltiples efectes positius per a l'organisme, entre altres, ajuda a controlar el nivell de sucre en la sang, així com el nivell de triglicèrids i colesterol. També estimula l'oxidació del greix i evita el trastorn anomenat “fetge gras”, i ajuda a prevenir la diabetis del tipus 2, una malaltia a l'alça a causa de la deterioració de les nostres dietes i a l'augment del sedentarisme.

Per a notar els seus beneficis és suficient amb realitzar exercici físic moderat, uns 90 minuts a la setmana. Què us sembla? És un antídot fàcil d'aconseguir. Avanci [email protected], per una vida saludable, per una vida…  en moviment!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu