sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La teva cadira salvaescales a Valladolid – Válida sin barreras

Necessites una cadira salvaescales per a la teva llar a Valladolid? A Válida sin barreras t'ajudem a millorar la teva accessibilitat diària.

 

Algunes capacitats com la mobilitat poden veure's afectades per una edat avançada. No ens adonem fins a aquest punt en el qual l'entorn que ens envolta està ple de barreres arquitectòniques. Una falta de mobilitat també pot deure's a una malaltia, lesió o minusvalidesa.

En tot cas, resulta imprescindible que l'entorn pel qual ens desemboliquem estigui adaptat, tant els espais públics com el nostre propi habitatge. Per això, t'expliquem quin tipus d'ajudes tècniques permeten superar les diferents barreres físiques i com milloren la nostra qualitat de vida.

 

Problemes per a pujar i baixar escales a Valladolid

Existeixen diferents tipus d'ajudes tècniques que permeten pujar escales i baixar-les sense risc a caigudes i de manera segura. A més de millorar aquesta seguretat, també augmentarà la seva confiança diària.

Un dels mecanismes d'elevació més destacat en àmbits particulars són les cadires salvaescales o elevadores. Aquestes solucions permeten adaptar-se a tota mena d'escales. Això significa que a més d'instal·lar en escales rectes, també permeten salvar trams corbs d'1 o diverses plantes i en interiors o exteriors.

Per ser una ajuda especialment versàtil i que ocupa molt poc espai, no sols s'utilitzen en els habitatges particulars. Actualment podem trobar-les en tota mena d'emplaçaments com a comunitats de veïns, locals públics i privats, etc.

Normalment, són utilitzades per persones amb mobilitat reduïda o persones majors que han perdut part de la seva autonomia.

 

 

 

Quines altres solucions existeixen per a salvar trams d'escales?

A més de les cadires elevadores, també existeixen un altre tipus de salvaescales per a l'elevació de les persones.
Una de les solucions més conegudes són les plataformes salvaescales, que igual que les cadires salvaescales, s'adapten als diferents trams d'escala.

El benefici més significatiu de la plataforma elevadora és que permet transportar a les personis en cadira de rodes. Això els proporciona una gran autonomia i no necessiten l'ajuda de tercers per a desplaçar-se per l'entorn.

Les plataformes poden portar un seient interior el qual poden asseure's les persones amb mobilitat reduïda.

Les plataformes els transporten suaument cap a la planta desitjada, adaptant-se a trams rectes, corbs, en interior o exterior.

A més de les plataformes, també existeixen els elevadors de curt recorregut també denominats elevadors verticals.

Aquestes solucions permeten superar trams d'escala de fins a 3 metres. Els elevadors no sols són molt útils per a persones amb alguna discapacitat física, també per a qualsevol usuari. La majoria d'aquests elevadors permeten adaptar-se en mesures i opcionals per a quedar totalment integrats en l'entorn.

Sobretot, s'utilitzen en comunitats de veïns, locals públics o privats i fins a habitatges particulars.

 

”plataformas

 

A part de les cadires, plataformes salvaescales i elevadors, a Válida sin barreras disposem d'altres solucions per millorar l'accessibilitat. Algunes d'elles poden ser els pujaescales portàtils o elevadors per a piscina. En aquest sentit, el nostre ampli repertori d'ajudes tècniques ens permet solventar qualsevol barrera, per complicada que sigui.  

 

 

Vius a Valladolid i necessites un sistema salvaescales?

Si vius a Valladolid i vols una solució salvaescales, una cadira o plataforma o qualsevol altra ajuda accessible, pots posar-te en contacte amb Válida sin barreras. Realitzem instal·lacions en tota Espanya i per descomptat també en tot Castella i Lleó.

Enviem a un assessor tècnic perquè realitzi un estudi de l'emplaçament. En aquesta visita, li oferirà informació sobre els diferents models salva escales que poden adaptar-se al seu emplaçament i necessitats. Aquesta visita no té cap cost per a l'usuari.

Al final de l'estudi, l'expert en accessibilitat li lliurarà un pressupost sense compromís i a mesura. Busquem la millor relació qualitat-preu en cadascun dels nostres productes i adaptant-nos a les butxaques dels nostres clients.

La nostra experiència en el sector de salvaescales i la nostra àmplia gamma de solucions ens permet arribar a qualsevol necessitat i exigència.

A Válida sin barreras tenim personal qualificat en la zona de Valladolid que li atendrà d'una manera ràpida i pròxima.

 

Exemples de salvaescales a Valladolid i Castella i Lleó

 

Instal·lació de cadira salvaescales a tram d'escales corb a Tiedra (Valladolid)

”instalar

Exemple d'instal·lació de plataforma salvaescales en tram corb a Valladolid, Válida sin barreras.

”plataforma

Exemple d'instal·lació d'elevador vertical en comunitat de veïns de Valladolid.

”instalación

Altres exemples d'instal·lació salvaescales aquí: Salvaescales i plataformes a Castella i Lleó.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu