sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La Universitat més inclusiva del 2013

Garantir l'educació a les escoles, instituts i universitats és primordial per a aconseguir una societat més inclusiva per a tothom.

Un exemple de bona política d'inclusió de les persones amb discapacitat és la Universitat de València, que ha rebut recentment el Premi Cermi.es 2013 en la categoria "institucional".

El jurat dels Premis va valorar aquesta institució educativa per “haver assumit amb decisió la dimensió inclusiva de la discapacitat en totes les esferes universitàries, des de l'atenció a l'alumnat amb discapacitat a la recerca, la docència i la responsabilitat social”.

Recordem que els Premis Cermi.es reconeixen i impulsen iniciatives o accions de persones o institucions que s'hagin distingit en àmbits com la inclusió laboral, la recerca social i científica, l'accessibilitat universal o l'esfera institucional, a favor de les persones amb discapacitat i els seus familiars.

Què opineu? Són els centres educatius accessibles per a tots? Coneixeu altres exemples d'institucions educatives inclusives?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu