sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

La vida de Stephen Hawking en un documental

El científic britànic Stephen Hawking parla de la seva vida i de la seva malaltia en un nou documental anomenat “Hawking”, que s'estrenarà aquest pròxim mes de setembre segons va anunciar la publicació The Sunday Times.

Fa cinc dècades que Hawking pateix esclerosi lateral amiotròfica, una malaltia neurodegenerativa que afecta el control voluntari dels músculs. Si bé, la malaltia ha marcat la seva vida des dels 21 anys, aquesta no li ha impedit gaudir d'una gran activitat científica i pública.

En el documental, Hawking relata com va emmalaltir mentre escrivia “Breu història del temps” de manera que gairebé li impedeix finalitzar l'obra amb la qual vendria més de 10 milions de còpies a tot el món.

També ens acosta a la seva vida privada i als seus dos matrimonis, sense oblidar-nos dels seus nous somnis i projectes, com el de viatjar a l'espai amb Virgin Galactic, l'empresa de viatges a l'espai del milionari Richard Branson, que ja ha acceptat la sol·licitud pel primer vol.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu