sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Lauren Watson, quan la superació es transforma en ball

És australiana, té 34 anys i és tot un referent en autosuperació. Amb 19 anys va sofrir un accident que la va deixar paraplègica, perdent la mobilitat de cintura cap avall. Avui, Lauren constitueix un d'aquests exemples que, per la seva dedicació i esforç, ha aconseguit trobar un mitjà d'expressió que li permet trencar amb qualsevol barrera gràcies a la dansa aèria.

Dedicar-se a l'espectacle aeri permet a Lauren Watson trencar amb la monotonia de viure en una cadira de rodes per alçar-se en una activitat que pot semblar, per a molts, impossible. No va ser fàcil: a això ha dedicat els últims deu anys de la seva vida. El duro entreno diari, la dedicació constant i la voluntat per perfeccionar els moviments han permès a aquesta jove ser avui un referent en la superació.

Contra tot pronòstic, Lauren ha aconseguit fer-se un lloc en l'espectacle aeri tot i la seva discapacitat. El rebuig que va sofrir al principi, tant per part de les escoles de dansa com dels fisioterapeutes, no li van impedir seguir endavant amb el seu somni.

Font: instagram.com/fitnesstofree

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu