sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Les 12 millors apps per a avis [Divertides i útils]

mejores apps para abuelos y aplicaciones moviles para personas mayores aplicaciones moviles

Quines són les millors apps per a avis? En aquest article et mostrem les més divertides i útils.

 

Cada vegada són més les persones d'avançada edat que s'atreveixen a utilitzar els dispositius mòbils, això els aporta una major integració amb l'era digital en la qual ens trobem. A més, el seu ús els proporciona una vida més autònoma i mantenir una relació més estreta amb els seus familiars més joves.

En aquest sentit, a vegades poden trobar-se amb alguns impediments a l'hora de poder llegir els petits textos de la pantalla o simplement els pot resultar complicat el seu funcionament.

Per a això, existeixen aplicacions que serveixen per a facilitar el sistema operatiu i la seva visualització. A més, hi ha algunes apps molt útils per a millorar la seva seguretat i la tranquil·litat dels seus familiars.

En aquesta llista tampoc poden faltar les aplicacions més divertides que faran entrenar la seva memòria alhora que fer-los passar una bona estona.

 

 

També pot interessar-te: Accessibilitat de Iphone

 

 

App per a adaptar el teu Telèfon intel·ligent:

 

1. WISER

 

Aquesta aplicació millora la visibilitat de les icones del nostre mòbil, amplien els botons i teclat i també simplifica la informació d'aplicacions com el whatsapp, contactes o altres apps instal·lades.

 

2. BIG LAUNCHER

 

Com l'aplicació anterior, aquesta app també serveix per a millorar l'accessibilitat del mòbil, augmentant l'aparença de les icones i la disposició dels accessos directes.

 

3. GOODEV

 

Aquesta aplicació podrà augmentar el volum del dispositiu, des del so d'una trucada entrant fins a qualsevol avís de notificacions, alarmes o uns altres.

 

App de jocs divertits per a majors:

 

4. CHESS FREE

 

Chess Free serveix per a jugar les partides d'escacs que un desitgi de forma gratuïta A qui no li agrada aquest clàssic? Una aplicació per a entretenir i mantenir desperta la ment dels nostres majors.

 

5. LUMINOSITY

 

Es tracta d'una app gratuïta especialitzada en l'entrenament cognitiu. Conté una llarga llista de minijocs pensats per a desenvolupar la nostra memòria de manera gradual a través de diferents nivells.

 

6. CRUCIGRAMAS FREE

 

Tot tipus de mots encreuats per a combatre l'avorriment, amb diferents nivells per a anar millorant el nostre vocabulari i posar-nos a prova.

 

App per a controlar la salut dels majors:

 

 

7. MEDISAFE

 

Aquesta app pot resultar molt pràctica no només als majors sinó a tots els usuaris que hem de prendre'ns algun medicament, perquè aquesta app tan útil et recorda a través d'una alarma quan has de prendre't els teus medicaments, a més et permet portar un control sobre la teva salut i evitar errors.

 

8. ALHERTA

 

És una app per a prevenir problemes d'hipertensió o millorar-los si ja els patim. Amb ella podem disposar d'un informe amb el seguiment que ens proporciona el nostre metge així com llambregar el desenvolupament de la nostra pressió arterial.

 

9. HAPPY SCALE

 

Una app especialment fàcil d'usar i que pot ser molt útil sobretot per a les persones majors que han de controlar el seu pes. Happy Scale realitza un control del pes ideal de cada usuari i també ens aconsella sobre com aconseguir els nostres objectius.

 

 

App per a localitzar persones majors:

 

 

10. HELP EM

 

Es tracta d'una app molt útil que permet posar-nos en contacte ràpidament amb els telèfons d'emergència de la policia, l'ambulància o els bombers des de qualsevol país per a sentir-nos segurs davant qualsevol adversitat.

 

11. SAFE365

 

Una altra aplicació útil i gratuïta que permet geolocalizar a una persona per a conèixer el seu estat, amb ella podem enviar un avís als serveis de rescat i ells et trobessin fàcilment perquè rebran la teva posició GPS.

 

 

App per a escoltar la ràdio:

 

12. RADIO FM

 

Molts dels nostres avis estan acostumats a escoltar la ràdio, per aquest motiu existeix aquesta app que permet escoltar les nostres emissores favorites a qualsevol moment i encara que estiguin lluny de la seva ciutat.

 

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu