sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Les 6 millors cadires salvaescales d'aquest 2024

Mejores sillas salvaescaleras de este 2024

Quan es comença a buscar una cadira salvaescales comences a submergir-te en tot un món completament nou d'accessibilitat. Existeixen molts models i cadascun amb les seves característiques, opcionals i especificacions concretes, tanta informació, pot arribar a ser aclaparadora. Per aquesta raó, t'hem seleccionat les 8 millors cadires salvaescales d'aquest 2024.

Amb la guia que t'hem preparat podràs descobrir fàcilment quins models de cadires salvaescales són més adequades per a tu. Aprèn els tipus que hi ha i quins accessoris poden ser útils.

1. Cadira salvaescales SOCIUS: l'estrella de totes les cadires

La cadira salvaescales Socius és una solució versàtil i segura per a trams d'escala corbs, adaptada tant per a ambients interiors com exteriors. Aquest model es caracteritza pel seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, amb pals fixats directament als graons, la qual cosa garanteix una instal·lació ferma i estable. Els coixins, fabricats en material plàstic, faciliten la neteja, mentre que la moqueta antilliscant en el reposapeus i el cinturó de seguretat de sèrie asseguren la protecció de l'usuari.

Equipada amb sensors antiobstacles, la cadira preveu el perill d'atrapament, i el seu gir pot ser automàtic o manual segons les necessitats. La clau de seguretat en el reposabraços i la pantalla LCD per a la ràpida localització d'avaries són característiques que destaquen en el seu disseny. La Socius es pot muntar a banda i banda de l'escala i compta amb punts de llum tant a dalt com baix per a major comoditat.

A més, inclou dos comandaments a distància amb botons per a pujar i baixar, i funciona amb bateries que es carreguen en les parades automàtiques. Les opcions addicionals permeten personalitzar el color de la tapisseria i els pals, triar entre plegat manual o automàtic del reposapeus, i afegir elements com ara reposapeus desplaçat per a escales estretes, cinturó de seguretat retràctil, arnès per a nens o adults, i trams articulats manuals o automàtics per a instal·lacions complexes.

2. Cadira salvaescales Alium: té la guia més estreta del mercat

La cadira salvaescales Alium es distingeix pel seu exclusiu sistema de tracció integral per fricció mitjançant quatre corrons, la qual cosa garanteix un desplaçament suau i segur. La seva guia super prima i sòlida ocupa molt poc espai, ideal per a trams d'escala rectes, i està equipada amb una guia d'alumini anoditzat de disseny arrodonit sense vores tallants. Aquesta guia és segura al tacte i permet un moviment sense sobresalts en les unions. El seient, el reposabraços i el reposapeus són plegables, optimitzant l'espai quan la cadira no està en ús.

La Alium pot instal·lar-se molt prop de la paret, deixant un ampli espai lliure per al pas de les persones que pugen i baixen a peu. El seient giratori facilita el pujar i baixar de la cadira de manera segura i còmoda, i el seu disseny compacte envaeix només 280 mm de l'espai. El reposapeus compta amb sensors de seguretat que bloquegen el moviment en cas d'obstrucció. La guia sense cremallera i sense greix, el cinturó de seguretat retràctil, i el recorregut ràpid i silenciós (0,15 m/seg) amb arrencada i parada suau, són característiques que destaquen en aquest model.

A més, compta amb una parada d'emergència i una pantalla de diagnòstic per a identificar fàcilment l'estat del salvaescales. Funciona amb bateries seques de càrrega contínua, que no presenten risc de fugides ni requereixen manteniment.

3. Cadira salvaescales Unum: amb un sistema de raïl únic

La cadira salvaescales Unum és ideal per a trams d'escala corbs o amb replans, dissenyada exclusivament per a ambients interiors. El seu guia monoraïl, fixada mitjançant pals directament als graons, utilitza un sistema de tracció amb cremallera i pinyó ocult, garantint un moviment eficient i discret. Els sensors antiobstacles sensibles al tacte asseguren una operació segura, mentre que el seu baix consum elèctric la converteix en una opció eficient.

El seient giratori manual, amb una versió automàtica opcional, i la possibilitat de viatjar girat a 45° en alguns models, brinden comoditat i versatilitat. Tant el reposapeus com el seient són plegables, optimitzant l'espai quan no està en ús, i la moqueta antilliscant en el reposapeus afegeix seguretat addicional. La Unum funciona amb bateries que es recarreguen en les parades, i ve amb dos comandaments a distància per a pujar i baixar.

A més, inclou punts de llum en la planta baixa o superior, una clau de seguretat en el reposabraços per a ús privat, i tapisseria de material plàstic de fàcil neteja disponible en diversos colors. La seva instal·lació ràpida i sense obres, juntament amb la possibilitat de muntar-la a banda i banda de l'escala, la converteix en una solució pràctica i adaptable per a qualsevol llar.

4. Cadira slavaescales Unika: guia monoraïl de només 80mm

La cadira salvaescales Unika és una solució monoraïl dissenyada per a trams d'escala corbs o amb replans intermedis, adequada per a ambients interiors. Destaca per la seva mínima invasió final de només 100 mm, la qual cosa la fa extremadament compacta i discreta. Ofereix control de braços intercanviable i ajustos en el reposapeus, seient i braços per a adaptar-se a diferents necessitats i preferències de l'usuari.

L'elecció de controls de la cadira és personalitzable, i compta amb gir manual, amb una opció motoritzada disponible. El seu display digital facilita l'ús i la supervisió de l'estat de la cadira. La guia monoraïl és molt estreta i ajustada, amb un inici vertical que maximitza l'espai. Inclou dos controls remots per a major comoditat, i un cinturó de seguretat retràctil que garanteix la seguretat de l'usuari.

Ofereix diverses opcions personalitzables que milloren la seva funcionalitat i adaptabilitat a les necessitats de l'usuari i les característiques de l'entorn. Entre les opcions destacades es troba el sistema "Smart Start" en el primer graó, que evita la intrusió de la cadira en l'inici de les escales, proporcionant una major comoditat i seguretat en començar el trajecte. El gir motoritzat és una altra característica opcional que facilita significativament el desembarqui de l'usuari, fent que la transició des de la cadira a la planta sigui suau i sense esforç.

També pot acabar a nivell amb l'últim graó, garantint una integració perfecta i un accés sense obstacles. A més, tant el color de la guia com el de la tapisseria són personalitzables, permetent a l'usuari seleccionar una combinació que harmonitzi amb la decoració i l'estil de la seva llar.

5. Cadira salvaescales Modus (UP): ràpida instal·lació

La cadira salvaescales Modus és una opció versàtil i moderna, dissenyada per a trams d'escala tant rectes com corbs. El seu guia modular d'alumini, 100% reciclable, garanteix una instal·lació ràpida i ajustos precisos, permetent una configuració adaptable a diferents tipus de pàrquing. Aquesta característica maximitza l'optimització de l'espai i permet el muntatge a banda i banda de l'escala, oferint gran flexibilitat en la seva instal·lació.

La Modus inclou un intercomunicador en el reposabraços, proporcionant una via de comunicació directa en cas d'emergència. El seu gir automàtic facilita el desembarcament de l'usuari de manera segura i còmoda. A més, compta amb un cinturó de seguretat retràctil i un botó de parada d'emergència per garantir la seguretat de l'usuari en tot moment. Els reposabraços i el reposapeus són plegables, la qual cosa optimitza encara més l'espai quan la cadira no està en ús.

La cadira ve equipada amb comandaments a distància sense fils i una APP remota per a telèfons mòbils, la qual cosa permet un control fàcil i convenient de la cadira salvaescales des de qualsevol lloc. Aquestes característiques combinen funcionalitat i tecnologia avançada, fent de la cadira Modus una solució ideal per millorar l'accessibilitat i la mobilitat dins de la llar.

6. Cadira salvaescales Devotus: d'alta qualitat i excel·lents acabats

La cadira salvaescales Devotus és una solució adaptable per a tota mena d'escales, incloent-hi rectes, corbes i espirals. El seu sistema de tracció mitjançant corrons elimina la necessitat de posar greix a la guia, garantint un funcionament net i eficient. Gràcies a les parades magnètiques, els moviments de la cadira són progressius i sense sots, proporcionant un viatge suau i còmode.

La Devotus ofereix diverses opcions de subjecció de les guies, permetent la seva instal·lació en graons, parets, o en el buit de les escales, la qual cosa la fa extremadament versàtil. Els sensors de seguretat sensibles al tacte asseguren la protecció de l'usuari davant possibles obstacles. A més, existeix una versió per a intempèrie que inclou una guia calefactada i una funda de seient per a resistir condicions climàtiques adverses.

El seient de la Devotus és ajustable, plegable i giratori, amb una opció automàtica per a major comoditat. Els comandaments a distància sense fils faciliten el control de la cadira, i el seu funcionament amb bateries acte-recarregables assegura que sempre estigui llesta per al seu ús. La pantalla LCD d'autodiagnòstic permet una supervisió fàcil de l'estat de la cadira, mentre que les claus de seguretat i el cinturó de seguretat retràctil proporcionen una capa addicional de protecció per a l'usuari.

7. Cadira salvaescales per a interior i exterior

La cadira salvaescales Amicus és una opció eficient i segura per a trams d'escala rectes. Utilitza un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó, i funciona amb bateries que es recarreguen únicament en els extrems del recorregut. Aquesta cadira pot muntar-se a banda i banda de l'escala i el seu tram es fixa directament als graons, garantint una instal·lació ferma i estable.

Per a més seguretat, l’Amicus compta amb una clau de seguretat en el reposabraços, cinturó de seguretat de sèrie i sensors de seguretat sensibles al tacte que detenen la cadira en cas d'obstacles. Els dos comandaments a distància amb botons per pujar i baixar faciliten la seva operació, i el polsador mantingut afegeix una capa addicional de control durant l'ús.

El reposapeus està equipat amb una moqueta antilliscant per a prevenir relliscades, i el seient és ajustable, plegable i segur, amb diverses opcions per a adaptar-se a les necessitats de l'usuari. A més, la cadira pot girar de manera automàtica o manual, segons es prefereixi. L’Amicus està disponible en versions per a interior o intempèrie, i la seva tapisseria, de fàcil neteja, es pot triar en diversos colors per combinar amb la decoració de la llar.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu