sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Les 7 millors agències de viatges per a discapacitats a Espanya

mejores agencias de viajes para discapacitados

Quines són les millors agències de viatges per a discapacitats?

Tots ens mereixem anar de vacances i viure experiències úniques, per això, en aquest article us deixem amb algunes agències que ofereixen viatges a Espanya accessibles i inclusius amb les persones amb discapacitat. I tu, t'animes?

 

Turisme per a persones en cadires de rodes

 

T'oferim una llista de les millors agències de viatges perquè puguis gaudir de les teves vacances amb total seguretat:

 

Accesitravel

 

En aquesta agència realitzen paquets turístics de viatges accessibles i adaptats depenent de la capacitat de cadascun: mobilitat reduïda, cadires de rodes, visual (cecs), auditiva (sords), etc...

Pàgina web: https://www.accesitravel.com/

 

Triana viatges accessibles

 

Triana viatges ofereix un turisme accessible i adaptat, per a trencar els mecanismes estàndard de reserves i organització de viatges, amb viatges inclusius per a poder reservar unes vacances adaptades i accessibles per a tots.

Pàgina web: https://trianaviajesaccesibles.com/

 

Oci turisme accessibles

 

Aquesta agència crea viatges per a grups de persones amb discapacitat en els quals busquen la comoditat i diversió de tots.

Pàgina web: http://www.ocioturismoaccesibles.com/

 

Viatgers sense límit

 

Viatgers sense límit explora les destinacions turístiques i les empreses per a conèixer la seva accessibilitat i crea vídeos i blogs de viatgers en cadira de rodes per a transmetre els llocs accessibles de les destinacions turístiques.

Pàgina web: https://www.viajerossinlimite.com/

 

Travel for all

 

Ofereixen un servei integral perquè les persones amb diversitat funcional poden viatjar i gaudir amb les seves activitats i recursos sense barreres.

Pàgina web: https://travelforall.es/

 

Vavava

 

Aquesta agència proposa un ampli catàleg d'activitats adaptades i accessibles per al turisme inclusiu, adaptat i accessible.

Pàgina web: http://vavava.org/

 

Travel xperience

 

Agència de viatges situada a Andorra que s'especialitza en l'organització de viatges i vacances per a persones amb discapacitat, incloent hotels adaptats per a usuaris de cadira de rodes, transport adaptat, assistència en els aeroports o estacions de tren i vols a qualsevol part del món sol·licitant les assistències necessàries en cada cas.

Pàgina web: https://www.travel-xperience.com/

 

Esperem que trobeu l'agència que millor s'adapti a les vostres necessitats:

Per unes vacances sense barreres!

 

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu