sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Les cadires salvaescaleras més exclusives

Actualment existeix una àmplia varietat de cadires salvaescaleras, però totes no són iguals. Entre aquest ampli ventall d'opcions, dues cadires salvaescaleras destaquen per ser les més exclusives. No ens referim a cadires de luxe ni a les quals compten amb una enorme quantitat d'accessoris. Concretament, al·ludim a les que destaquen per la seva capacitat d'adaptació, millors característiques tècniques i disseny global.   

Les dues cadires salvaescaleras a les quals ens referim no són unes altres que la DEVOTUS i la UNUM. Ambdues estan considerades avui com unes de les millors cadires del mercat i són un referent en el camp de les solucions en accessibilitat.

DEVOTUS

És una de les poques cadires salvaescaleras que no necessita greixatge, gràcies al seu sistema de tracció per rodets (i no per cremallera-pinyó com en la majoria de models). A més, compta amb una doble guia en acer inoxidable única al mercat, capaç d'adaptar-se a escales rectes, corbes o en espiral. A més, aquest sistema permet instal·lar la cadira salvaescaleras tant en espais interiors com a exteriors i poder transportar persones de fins a 150 kg.

D'altra banda, el seu ús és summament fàcil. A través d'un joystick situat en el reposabraços, l'usuari pot controlar l'adreça de la cadira, podent parar quan desitgi. El seu potent motor li permet salvar pendents de fins a 50º i moure's a una velocitat de fins a 0,10m/s.

En temes de disseny, la cadira salvaescaleras DEVOTUS ofereix un ampli ventall d'acabats, tant en tapisseria com en xapa. Això també li permet ser, a dia d'avui, una de les cadires que millor pot integrar-se a l'espai, sent a més silenciosa, còmoda i segura.

UNUM

Si busques una cadira salvaescaleras d'altes prestacions i a més amb un disseny molt cuidat, la cadira UNUM és la millor opció. Gràcies al seu sistema monorail, el seu grau d'intrusió és mínim, sent a més summament discreta. Això i les seves bateries li permeten transportar un usuari de fins a 125 kg consumint menor energia. A més, és més veloç que la DEVOTUS: 0,15m/s.

La instal·lació d'aquesta cadira salvaescaleras és fàcil i ràpida. Els seus pals es fixen directament als graons i accepta desnivells de fins a 61º. L'únic condicionant és que la cadira UNUM solament pot instal·lar-se en espais interiors.

A més, la cadira salvaescaleras UNUM ofereix, com la DEVOTUS, una gran varietat d'acabats. Compta amb control remot, reposapeus i seient plegable i un motor summament silenciós.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu