sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Liam Malone, d'esportista biònic a model

Liam Malone va aconseguir l'or paralímpic en 2016 i va arrabassar rècords a Óscar Pistorius. A l'inici de l'any va anunciar que es retirava per dedicar-se a ser model de passarel·la. 

Liam és un neozelandès que va perdre les cames amb tan sols 18 mesos a causa d'una malaltia anomenada hemimelia fibular i ho va deixar sense os peroné en ambdues extremitats. Però això no li va impedir ser un dels homes més ràpids del món i conquistar la moda. 

Als 19 anys va muntar una campanya de crowdfunding en la qual va recaptar els diners suficients per comprar unes pròtesis Össur de fibra de carboni, això li va fer guanyar la fama quan als 23 va guanyar dues medalles d'or i una de plata en els 200, 400 i 100 metres T44 en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro de 2016. La seva última aparició va ser com a model de Carine Roitfeld en la revista CR a Nova York.

Ell se sent més capacitat que qualsevol persona i res l'ha frenat en tot el que s'ha proposat.

 

Font:elpais.com

Font foto:Hagen Hopkins, Getty Images

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu