sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Llista de Parcs d'atraccions per a persones amb discapacitat

Parc d'atraccions per minusvàlids

Quin creus que són els parcs d'atraccions per a persones amb discapacitat millor valorats a Espanya? I a Europa? Totes les persones tenen dret a gaudir de l'experiència d'un parc temàtic. Així que et presentem els millors parcs d'atraccions per a persones amb discapacitat.

Què és un parc temàtic adaptat?

Els parcs temàtics adaptats són recintes on han tingut en compte l'accessibilitat de persones amb discapacitat. Per tant, han eliminat al màxim possible les barreres arquitectòniques que impossibiliten la seva lliure circulació.

Un parc d'atraccions per a persones amb discapacitat ha adaptat les instal·lacions perquè totes les persones puguin accedir a tots o gairebé tots els espais.

Parc d'atraccions per a persones amb discapacitat.

S'ha de tenir en compte que a Espanya no hi ha un parc amb atraccions per a discapacitats. Per tant, les persones amb discapcitat sempre hauran d'anar acompanyats amb adults que els puguin assitir en cas que sigui necessari.

A tot l'estat espanyol comptem amb diferents parcs temàtics molt importants. Però no tots ells tenen fama de ser inclusius.

Els millors Parcs temàtics adaptats a Espanya

Els parcs per a persones amb problemes de mobilitat tenen espais amb alta accessibilitat. A més, tots ells tenen tarifes especials i, alguns, permeten l'accés per a les persones acompanyants de manera gratuïta. Per a poder comptar amb una entrada especial, s'ha d'acreditar la discapacitat amb el certificat de discapacitat corresponent.

Alguns parcs disposen d'un espai dedicat a poder carregar les cadires de rodes elèctriques. També, molts d'ells, disposen de lloguer de cadira de rodes.

Per a persones amb pròtesis en cames o braços, s'ha de consultar en cada atracció si es pot gaudir d'ella sense perill. En gairebé tots els parcs tenen guies per a informar de la intensitat de les atraccions o també es pot preguntar al personal. Per tant, en funció de la mena de discapacitat es podrà accedir a més o menys atraccions.

Una persona amb discapacitat visual pot accedir al parc amb el seu gos pigall. També pot accedir al parc una persona amb una necessitat espacial amb un gos de suport. Òbviament s'ha d'acreditar adequadament.

Els millors Parcs temàtics adaptats a Espanya

Troba els parcs d'atraccions més adaptats a persones amb discapacitat a Espanya. Així i tot, tingues en compte que en tot ells es demana que la persona vagi acompanyada per algú que es responsabilitzi d'ella i que no tingui cap discapacitat.

Parc d'Atraccions Madrid

El Parc d'Atraccions de Madrid destaca per tenir un terreny molt pla pel que facilita la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Compten amb diferents atraccions i la persona disposa d'informació detallada pel personal del recinte per a decidir en quines atraccions pot accedir sense sofrir danys.

Compten amb informació detallada per a persones amb discapacitat en el seu web.

Port Aventura

Port Aventura és el parc més conegut d'Espanya, es troba a Salou (Tarragona). Compta amb una gran varietat d'atraccions i espectacles. Molts espais, inclòs l'accés a atraccions, estan pensats per a poder accedir evitant barreres arquitectòniques i facilitant la mobilitat de persones amb discapacitat. Compten amb lloguer de cadira de rodes entre altres avantatges.

Consulta tots els detalls importants per a tenir en compte per a persones amb mobilitat reduïda.

Parc Warner

El Parc Warner de Madrid disposa d'una guia detallada per a persones amb discapacitat. En ella es classifica les atraccions en funció de la seva intensitat i també es detalla quines dificultats pot arribar a tenir la persona per a accedir a l'atracció i en cas d'emergència. Moltes zones del parc són planes pel que facilita moure's en cadira de rodes.

Consulta tota la informació perquè puguis gaudir al màxim del teu dia al parc.

Parcs per a persones amb discapacitat fora d'Espanya

Si vols fer un viatge més llarg, en aquesta llista trobes els parcs temàtics adaptats per a persones amb discapacitat a Europa:

Paultons Park

Paultons Park es troba al Regne Unit. És un parc infantil i el seu personatge estrella és la Peppa Pig. Destaca perquè pràcticament totes les seves atraccions estan pensades perquè els seus visitants puguin gaudir al 100% del parc. A més, té atraccions per a minusvàlids, així que estan orgullosos de poder dir que és un parc pensat per a totes les persones.

Et deixem més informació.

Tusenfryd

Tusenfryd es troba a Noruega, compta amb una guia detallada per a poder valorar quines atraccions són adequades per a les persones amb discapacitat.

Jardins del Tivoli

Els Jardins de Tivoli es troba a Copenhaguen i és un parc ambientat a l'estil victorià del segle XIX. Té atraccions per a totes les edats.

Disneyland Paris

Qui no coneix Disneyland París? Aquest parc ofereix tarifes especials per a persones amb discapacitat i una guia completa de totes les atraccions perquè es pugui valorar si és possible muntar en elles. Tot el parc està adaptat a persones amb problemes de mobilitat o amb alguna discapacitat.

Consulta tota la informació a la seva pàgina web.

Què et semblen aquestes opcions? A VALIDA valorem especialment l'esforç que es fa perquè persones en mobilitat reduïda puguin gaudir de l'adrenalina que suposa muntar en atraccions espectaculars.

Esperem que, a curt termini, existeix una societat més lliure de barreres arquitectòniques. El futur ha de garantir espais més inclusius perquè les persones amb discapacitat tinguin més autonomia i més facilitats per a poder gaudir de totes les atraccions.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu