sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Má biònica amb control extern

mà biònica millorada

Avui us presentem i-limb utra revolution, un gran assoliment de la tecnologia al servei de la ciència. Desenvolupada per l'empresa Touch Bionics, la i-limb és una mà biònica que ha estat millorada en la seva versió inicial amb l'acobli d'un dit polze. Aquest, garanteix a l'usuari més possibilitats de moviment i afavoreix la mobilitat total de cadascuna de les extremitats.

El funcionament és molt fàcil i intuïtiu. L'usuari, a través d'un telèfon intel·ligent (de moment l'aplicació només està disponible per a iOS), activa una de les 24 accions de funcionament de la mà. Tan senzill com pitjar un botó per a dur a terme l'acció desitjada.

Aquest accés a accions ja predefinides en l'aplicació proporciona a l'usuari que comença a manejar la mà biònica un accés directe a posicions estàndard orientades per al desenvolupament de tasques comunes. En aquest sentit, aquest avanç és ideal per a una fase inicial d'aprenentatge i utilització de la mà.

No obstant això, aquelles persones que ja s'hagin adaptat a la mà biònica, en tot moment i independentment de les accions predefinides, poden controlar-la de la forma tradicional usant els senyals residuals que els músculs del braç envien a la pròtesi mitjançant uns elèctrodes col·locats sobre la pell.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu