sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Maickel Melamed, "si ho somies, fes que passi"

Maickel Melamed (1975) és un economista, orador motivacional, conferenciant, corredor de llarga distància, professor de filosofia i psicoterapeuta veneçolà. 

El seu part va portar complicacions des del principi ja que el seu cordó umbilical li envoltava el seu coll asfixiant. Això va fer que li diagnostiquessin amb "retard motor", una hipotonia general del cos, és a dir, una massa inerta sense possibilitat de moviment.

Tenia molt poques expectatives de vida, però la seva família el va animar perquè ell fos algú especial. Maickel va ingressar a la Facultat d'Economia de la Universitat Catòlica Andrés Bello, on va destacar no només com a estudiant, sinó com a líder estudiantil. En acabar els seus estudis va peregrinar a la ciutat de Londres, amb diversos propòsits en ment. Després va tornar a Veneçuela i va optar a deixar la seva professió per enfocar-se completament com a educador experiencial en variades organitzacions juvenils del seu país natal i també a Llatinoamèrica.

Malgrat la seva condició, Melamed ha participat en diverses maratons i ha aconseguit culminar amb èxit. El 2011 va participar en marató de Nova York, posteriorment la de Berlín (2012), la Marató de Chicago (2013) de Tòquio (2014) i de Boston (2015). Cal destacar que també ha arribat al cim del Pic Bolívar a Veneçuela.

Hi ha una pel·lícula on es relata la seva història, es diu "Vamos" i un llibre "Si ho somies, fes que passi".

 

Font: www.marathonranking.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu