sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Manteniment de cadires salvaescales: informació necessària

mantenimiento de salvaescaleras

L'increment de l'esperança de vida de la població en els últims anys ha obligat a la creació de solucions salvaescales més innovadores pensades per a un ús més intensiu. Encara que els salavaescales disposen d'una llarga vida útil és important cuidar-los perquè sempre estigui en perfectes condicions i a punt per a ser utilitzats en qualsevol moment (recordem que es tracta d'un bé de necessitat).

Per això és recomanable contractar un servei de manteniment per a assegurar un ús òptim de la màquina i detectar possibles incidències o avaries de manera preventiva perquè no vagin a més.

T'expliquem per què és important realitzar manteniments, cada quant s'haurien de realitzar les revisions i més informació d'interès.

 

Arreglar cadires i plataformes salvaescales

 

Encara que no existeix l'obligació de tenir subscrit un contracte de manteniment en la instal·lació d'una cadira salvaescales o d'una plataforma elevadora, sempre poden aparèixer avaries o dubtes sobre la seva correcta utilització. Per aquest motiu és recomanable (sobretot quan ja ha passat el període de garantia) que es realitzin una o dues revisions a l'any per part d'un tècnic especialitzat.

A Válida sin barreras som conscients que per a algunes persones l'ús d'una ajuda salvaescales és primordial per al desenvolupament de la seva vida diària, per això disposem de diferents modalitats de manteniment amb servei de reparacions d'urgència. 

A més, donem cobertura a tot el territori espanyol, amb delegacions regionals i tallers mòbils. Aquests contractes de manteniment serveixen per a mantenir el salvaescales en excel·lents condicions perquè sempre estigui a punt per al seu ús. A més del servei de reparació urgent, també oferim assistència telefònica les 24 hores els 365 dies de l'any i un servei de manteniment preventiu.

Contacta amb nosaltres i t'informarem sobre les millors opcions per a allargar la vida útil de la teva màquina salvaescales i prevenir futures avaries.

 

Avaries del pujaescales

 

Encara que no és habitual, i com succeeix amb tota màquina, és normal que pugui produir-se alguna avaria: fallades en el funcionament de les bateries, avaries de la base electrònica, fallades en el motor de la màquina o mal funcionament de les botoneres o comandaments.

En aquests casos, disposar d'un bon servei post venda és importantíssim per a solucionar qualsevol incidència en el menor temps possible. A Válida sin barreras t'oferim el desplaçament dels nostres tècnics fins al lloc de reparació, realitzant una avaluació professional de les possibles incidències i oferint un diagnòstic tècnic a mida.

Així mateix, les nostres cadires salvaescales compten amb una pantalla de diagnòstic perquè puguis supervisar l'estat de la teva cadira elevadora en tot moment. D'aquesta forma, si es produeix alguna incidència, podràs identificar possibles avaries d'una manera fàcil i ràpida, resolent algunes d'elles fàcilment via telefònica.

El nostre servei d'Assistència tècnica avalat per personal qualificat, t'ofereix un servei integral de postvenda per a donar resposta als teus dubtes i resoldre ràpidament qualsevol incidència que pugui sorgir.

 

Reparació d'ajudes salvaescales

 

En Válida sin barreras oferim reparacions del 95% de les marques de salvaescales i elevadors del mercat (reparació multimarca). Fins i tot si la cadira salvaescales no l'hem instal·lat nosaltres, també podem avaluar i oferir-te els nostres plans de manteniment preventiu i reparació d'avaries. A més, i per a la teva tranquil·litat, informar-te que el preu de manteniment d'un salvaescales és bastant més barat que el manteniment d'un ascensor, sent tot un estalvi a mitjà i llarg termini.

Contacta amb nosaltres mitjançant telèfon gratuït 900 414 000 i t'oferirem informació sobre els diferents contractes de manteniment.

Amb els nostres plans de manteniment preventius estàs en bones mans.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu