sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Marxa per la Paràlisi Cerebral - Barcelona 2016

Válida sin barreras va estar en la VI Marxa per la Paràlisi Cerebral celebrada a Barcelona diumenge passat 2 d'octubre. L'esdeveniment va estar organitzat per la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) i va comptar amb l'assistència de més de 2.200 persones. La jornada va estar marcada per la solidaritat i el bon temps.

Monitors, familiars, fundacions, amics i coneguts. En la Marxa per la Paràlisi Cerebral vam poder veure i conèixer d'a prop alguns dels participants i el seu dia a dia. Des de Válida sin barreras, vam voler fer la nostra aportació i destinar una ajuda econòmica i participativa a aquest gran esdeveniment. Per això, assistim com a empresa col·laboradora.

La marxa aquest any va comptar amb la presència de Quim Masferrer, conegut actor i presentador de la sèrie “El Forester” emesa al canal Tv3 de Catalunya. Vam poder conèixer-li de primera mà, així com els organitzadors i voluntaris de l'esdeveniment que no van parar de cuidar als assistents i col·laboradors.

Al stand de Válida sin barreras vam poder donar a conèixer les últimes novetats en solucions per a l'accessibilitat: cadires pujaescales, plataformes salvaescales, elevadors, ascensors, adaptació de vehicles i altres ajudes tècniques.

Per la nostra banda, felicitar a tots els organitzadors, voluntaris, monitors i participants que van fer possible una jornada tan especial. Vam poder conèixer en primera persona i ajudar, amb el nostre modest gra de sorra, aquest col·lectiu. Esperem poder seguir col·laborant i aconseguir, algun dia, un món sense barreres.

Si no vas poder assistir a la Marxa per la Paràlisi Cerebral, en aquest vídeo et resumim alguns dels millors moments.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu