sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Millora el teu benestar instal·lant un elevador per a escales a casa teva

Alternativa favorita al ascensor

Si estàs tenint dificultats per a pujar i baixar les escales de la teva llar i desitges millorar l'accessibilitat a casa, aquí et presentem una llista dels principals avantatges que podries obtenir en instal·lar una cadira salvaescales.

  1. Més autonomia i mobilitat: una cadira salvaescales permetria a les persones amb mobilitat reduïda o d'edat avançada moure's independentment per la seva llar, sense necessitat de l'ajuda de terceres persones. Amb una cadira salvaescales podries desplaçar-te lliurement per totes les àrees de casa teva que estiguin separades per escales.
  2. Seguretat òptima: les cadires salvaescales estan dissenyades per garantir la seguretat dels usuaris durant el recorregut. Disminueixen el risc de caigudes o accidents a les escales. A més, inclouen un cinturó de seguretat, sensors d'obstacles i fre d'emergència. La qual cosa brinda gran tranquil·litat per als usuaris, els seus familiars i cuidadors.
  3. Fàcil instal·lació: la instal·lació d'una cadira salvaescales és ràpida, senzilla i sense necessitat de realitzar obres a la teva llar. Per tant, minimitza les molèsties per a tu i els familiars.
  4. Adaptabilitat: les cadires salvaescales poden ser instal·lades en qualsevol tipus d'escala, ja sigui recta, corba, amb diversos trams, en interiors o exteriors.
  5. Disseny compacte: una dels principals avantatges de les cadires salvaescales és que no ocupen molt espai i es poden plegar fàcilment quan no estan en ús. D'aquesta manera, no obstaculitzen l'escala i deixen un espai lliure de pas per a les persones que es desplacen a peu.
  6. Comoditat: les cadires salvaescales compten amb seients còmodes i ajustables, així com reposabraços i reposapeus, per a brindar a l'usuari una experiència de viatge còmoda i segura. A més, es poden personalitzar segons les necessitats de cada usuari.
  7. Fàcil maneig: les cadires salvaescaleras són intuïtives i fàcils d'usar per qualsevol persona. Es controlen amb un sol botó, situat en el reposabraços, o mitjançant un control remot.
  8. Estalvi de temps: una cadires salvaescales permetria a les persones grans o amb mobilitat reduïda estalviar temps en pujar i baixar les escales. Podrien fer-ho tantes vegades com volguessin i sense esforç.
  9. Estalvi d'energia: al no haver de pujar i baixar les escales a peu, les persones majors o amb mobilitat reduïda podrien estalviar energia i mantenir-se més frescos i actius per a realitzar altres activitats. Les cadires puja escales podrien ser una excel·lent opció per evitar la fatiga i el cansament associats amb pujar escales.
  10. Millora de la qualitat de vida: instal·lar una cadira elevadora per a l'escala a casa permetria continuar gaudint de la comoditat de la llar durant més temps, sense haver de mudar-se o anar a una residència.

Si estàs pensant a instal·lar una cadira elèctrica per a la teva escala a casa, cerca l'assessorament de professionals i contacta amb VALIDA. És l'empresa principal a nivell nacional en instal·lació de cadires salvaescales i solucions d'accessibilitat. Demana assessorament gratuït i pressupost sense compromís en el telèfon gratuït 900 414 000.

VALIDA, Viu el món sense barreres! www.valida.cat

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu