sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Miss bellesa i la discapacitat

Nicole Kelly guanya miss Iowa amb una discapacitat

Nicole Kelly té 23 anys i acaba de guanyar el concurs de bellesa Miss Iowa, als Estats Units, gràcies a “la seva impressionant bellesa i la seva capacitat per a superar els obstacles de la vida” segons afirma el jurat. Kelly li falta l'avantbraç esquerre però això no li va impedir sobreposar-se a les altres concursants.

El resultat del certamen la va sorprendre, si bé va donar el millor d'ella per a demostrar a la gent que és “prou bona com perquè l'admirin”.

Nicole va aprendre de petita a superar la discapacitat sent extravertida, i afirma que gràcies al concurs pot arribar a molta gent i animar a “altres persones amb discapacitat a realitzar qualsevol tipus de desafiament.” Kelly practica beisbol, ball, busseig… però la seva veritable passió és la interpretació. Ha estudiat Arts Escèniques en la Universitat de Lincoln, a Nebraska i es va llicenciar al maig de 2012 amb una meta molt clara: treballar en els teatres de Broadway. De moment, el pròxim 15 de setembre Nicole participarà representant Iowa en Miss Amèrica, amb la possibilitat de convertir-se en Miss Univers.

Aquesta no és la primera vegada que un país fa un pas a favor de la tolerància de les persones amb alguna mena de discapacitat, física o psíquica. A principis del 2013, Alexis Wineman, de Montana, va ser la primera dona amb autisme que va participar en un concurs de bellesa.

Molta sort Nicole!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu