sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Miss bellesa i la discapacitat

Nicole Kelly guanya miss Iowa amb una discapacitat

Nicole Kelly té 23 anys i acaba de guanyar el concurs de bellesa Miss Iowa, als Estats Units, gràcies a “la seva impressionant bellesa i la seva capacitat per a superar els obstacles de la vida” segons afirma el jurat. Kelly li falta l'avantbraç esquerre però això no li va impedir sobreposar-se a les altres concursants.

El resultat del certamen la va sorprendre, si bé va donar el millor d'ella per a demostrar a la gent que és “prou bona com perquè l'admirin”.

Nicole va aprendre de petita a superar la discapacitat sent extravertida, i afirma que gràcies al concurs pot arribar a molta gent i animar a “altres persones amb discapacitat a realitzar qualsevol tipus de desafiament.” Kelly practica beisbol, ball, busseig… però la seva veritable passió és la interpretació. Ha estudiat Arts Escèniques en la Universitat de Lincoln, a Nebraska i es va llicenciar al maig de 2012 amb una meta molt clara: treballar en els teatres de Broadway. De moment, el pròxim 15 de setembre Nicole participarà representant Iowa en Miss Amèrica, amb la possibilitat de convertir-se en Miss Univers.

Aquesta no és la primera vegada que un país fa un pas a favor de la tolerància de les persones amb alguna mena de discapacitat, física o psíquica. A principis del 2013, Alexis Wineman, de Montana, va ser la primera dona amb autisme que va participar en un concurs de bellesa.

Molta sort Nicole!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu