sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Mix cadires salvaescales

models de cadires salvescales pujaescales barcelona

La vida passa, segueix el seu curs i arriba un moment, anomenat la tercera edat en què les persones es fan majors. El fet de ser major comporta que els seus éssers més pròxims l'ajudin perquè puguin tenir una vida accessible. Les persones majors volen continuar mantenint la seva autonomia en la llar, les seves rutines diàries amb total comoditat… i una de les opcions per a tenir una vida més accessible són els salvaescales.

Els salvaescales més còmodes, fàcils, versàtils i elegants són les cadires salvaescales.

Aquest tipus de producte és la solució salvaescales que ofereix més llibertat de moviment, alhora que soluciona els problemes d'accessibilitat en l'àmbit quotidià.

Les cadires permeten una major autonomia, la qual cosa comporta que les rutines diàries es realitzin amb major facilitat. S'adapta a diferents espais i escales, ja siguin corbes o rectes. Com hi ha una àmplia varietat es pot triar entre els models que s'instal·len a la intempèrie i els que s'instal·len a l'interior.

A més, són confortables, àgils, tenen un disseny innovador i el que és més important ocupen poc espai perquè són plegables.

L'empresa Vàlida sense barreres està preocupada per la salut i qualitat de vida dels nostres majors, per aquesta raó, en el seu catàleg de productes podem trobar dos tipus de cadires *salvaescaleras escales que s'adapten a qualsevol espai.

En primer lloc, trobem les cadires *salvaescaleras especials per a escales rectes:

  • Fidus: una salvaescales àgil, còmoda i, sobretot, segura que ajuda les persones amb dificultats de moviment a solucionar els seus problemes d'accessibilitat més quotidians.
  • Amicus: és una cadira salvaescales de fàcil instal·lació, sense obres, que es pot instal·lar tant a l'interior com a la intempèrie i que s'adapta a la perfecció en espais reduïts però sempre mantenint el confort i la seguretat de l'usuari.

En segon lloc, trobem les cadires salvaescales especials per a escales corbes:

  • Devotus: és la solució en accessibilitat per a tota mena d'escales, especialment per a les més difícils. El seu guia d'acer inoxidable, que no necessita greixatge, és una dels seus principals característiques. A més, és totalment configurable i automàtica.
  • Unum: és la cadira salvaescales per a trams corbs d'escala o amb replans intermedis. Té un únic raïl, és confortable i segura.
  • Socius: és una cadira d'instal·lació fàcil, ràpida i sense obres. Socius garanteix la seguretat i a més, els seus acabats es poden personalitzar.

Si teniu una persona major o amb problemes de mobilitat a casa, no oblideu instal·lar una cadira salvaescales per a eliminar barreres i limitacions, així, gaudirà d'una vida més accessible.

Si voleu obtenir més informació sobre les cadires salvaescales visiteu:

  • Fidus salvaescales
  • Amicus cadira salvaescales
  • Devotus cadira salvaescales
  • Unum salvaescales
  • Socius cadira salvaescales

I si voleu veure en funcionament les cadires salvaescales, seguiu els següents enllaços:

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

FIDUS

http://youtu.be/afSWsyI0Qtc

AMICUS

http://youtu.be/54nejKOXv9E

DEVOTUS

http://youtu.be/mIIN_yC6hmE

SOCIUS

http://youtu.be/BOALmY0xACA
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu