sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Model sobre rodes

modelo en silla de ruedas

Paola Milena Valencia Bonett, natural de Colòmbia, va néixer amb tan sols cinc mesos. La siringomièlia, un trastorn en el qual es forma un quist dins de la medul·la espinal li impedeix caminar, per això es desplaça en cadira de rodes. Va estudiar Periodisme, Comunicació Social i Gestió Documental i, actualment, és recepcionista en una empresa, tasca que compagina amb la seva faceta de model des de fa tres anys.

Bonett manca de complexos. La model és pur optimisme i resta importància a la patologia amb la qual conviu. El seu bateig al món de la moda va ser absolutament casual, mai s’havia plantejat ser model com una de les seves metes. L’aventura va començar quan un dels seus amics li va oferir posar amb roba gòtica al costat d’altres noies sense discapacitat. En aquest moment, li va començar a atraure la idea de ser model i, a poc a poc, va començar a pujar a les passarel·les amb altres persones amb discapacitat i sense. Podem dir que ella és una de les pioneres de la moda inclusiva.

La jove reconeix que aquesta nova faceta li aporta més confiança en si mateixa. Tot i això, també admet que existeix una discriminació al món de la moda. Li encanta la música, estima i creu en els seus somnis. “Mai deixar-me vèncer” és el seu lema i s’alegra que el món convencional doni la mà a la discapacitat.

Des de Válida sin barreras donem suport a aquesta valentia i ganes d’afrontar la discapacitat amb aquesta energia i positivisme. Bravo per Bonett i totes aquelles persones que dia a dia mostren el seu exemple de superació personal!

Font:otroperiodismo.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu