sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Models de Salvaescales a Barcelona. Válida sin barreras

Quins models de salvaescales existeixen? Si vius a Barcelona i necessites informació sobre aquest tema, no dubtis a contactar amb Válida sin barreras.

 

Un dels problemes amb els quals es troben les persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edat, és la falta d'accessibilitat. El simple fet d'haver de pujar o baixar escales pot ser un impediment per al seu desplaçament diari. A més, evita el risc de caiguda i accidents indesitjats.

Coneixedors d'aquesta problemàtica, a Válida sin barreras proporcionem una àmplia gamma de solucions d'accessibilitat que serveixen per a suprimir les barreres arquitectòniques de l'entorn.

 

En aquest article t'expliquem quines solucions salvaescales existeixen. Així mateix, t'informem sobre preus, manteniments i instal·lacions salvaescales a Barcelona.

 

Quin model de salvaescales et convé i com triar l'adequat?

 

 

Cada vegada s'està millorant més en matèria accessible. Els salvaescales actuals presenten moltes més prestacions que els models anteriors. A més, són molt més segurs i permeten una adaptació molt major amb l'entorn. Et llistem alguns dels més demandats per a cobrir les necessitats del mercat:

 

Cadires salvaescales:

 

A nivell particular, una de les solucions més demandades són les cadires salvaescales. Especialment utilitzades per la seva gran versatilitat i adaptació a tots els tipus d'escala. Estan dissenyades per a ajudar a les persones amb mobilitat reduïda o que ja són majors i els costa pujar i baixar.

Aquestes ajudes són plegables i ocupen molt poc espai. A més, s'adapten a diferents trams d'escala ja siguin rectes o corbs. També permeten la seva instal·lació en interiors o exteriors i en escales de trajectes llargs o amb un pendent molt pronunciat. 

Una solució pensada per a millorar la qualitat de vida de les persones.

 

”silla-salvaescaleras-movilidad-reducida-accesibilidad-subeescaleras”

 

Plataformes salvaescales:

 

 

Aquestes solucions pujaescales són ideals per a instal·lar en comunitats de veïns que tenen un petit desnivell a l'entrada o aquests locals que no estan adaptats.

Serveixen per a transportar a persones en cadira de rodes de manera segura i sense necessitat d'assistència. De la mateixa manera que les cadires salvaescales, les plataformes també poden adaptar-se a qualsevol escala: Trams d'escala rectes, corbs, en interiors o exteriors.

 

”plataforma-salvaescaleras-silla-de-ruedas-discapacidad-accesibilidad”

 

Elevadors verticals:

 

 

Aquests mini elevadors permeten transportar a qualsevol persona, independentment de la seva condició. Serveixen per a superar desnivells de curt recorregut de fins a 3 metres.

Són molt útils per a les comunitats de propietaris que en la seva entrada tenen un petit desnivell just abans d'arribar a l'ascensor. També s'utilitzen molt per a locals públics o privats.

 

”elevador-vertical-salvaescaleras-discapacidad-accesibilidad”

 

 

On comprar un salvaescales a Barcelona ciutat i província

 

Abans de pensar a mudar-te de casa o fer grans obres per a adaptar la casa en una sola planta, existeix l'opció d'instal·lar un salvaescales. T'estalviarà temps, preocupacions i diners.

Per això, has de comptar amb una empresa que t'ofereixi un servei complet i de confiança.

Válida sin barreras tenim una gran presència a tot Catalunya, especialment a la zona de Barcelona. Disposem de diversos tècnics experts en accessibilitat per a atendre les demandes de qualsevol usuari d'una manera ràpida i efectiva.

Si necessites un salvaescales i vius a la ciutat de Barcelona o província, no dubtis a contactar-nos.

 

Válida sin barreras, empresa amb més de 20 anys d'experiència en venda i instal·lació salvaescales

 

Válida sin barreras oferim una gran cobertura per tot el territori garantitzant totes les mesures de seguretat pertinents. Ens encarreguem de realitzar tot tipus d'instal·lacions per a millorar l'accessibilitat de l'entorn.

La nostra xarxa de tècnics i experts dóna servei a tots els punts de Catalunya, resolent qualsevol problema relacionat amb la supressió de barreres arquitectòniques.

Si finalment decideix fer-se la instal·lació del salvaescales, es realitzen uns mesuraments exactes per a una instal·lació ràpida i sense obres.

A més, Válida sin barreras també ofereix servei postvenda i possibilitat de contractar un manteniment preventiu.

 

Preus de salvaescales a Barcelona i altres solucions d'accessibilitat

 

Moltes persones es pregunten quant costa un salvaescales a Barcelona. Per a saber el preu del salvaescales, és recomanable realitzar una visita d'un tècnic perquè pugui realitzar un estudi de l'escala a salvar. En aquest sentit, a l'hora de valorar el cost del salvaescales, es tindran en compten diversos factors com:

  • Tipus d'ajuda tècnica: si es vol una cadira salvaescales, una plataforma pujaescales o un elevador vertical o un altre tipus de solució accessible.
  •  Si l'escala és recta o corba: un salvaescales per a trams d'escala rectes són més econòmics que els que han d'instal·lar-se en per a trams d'escala corbs o una escala de forma d'espiral.
  •  Si el salvaescales és per a interior o intempèrie: els materials per a exterior han de ser més resistents a les inclemències del temps. Això farà encarir el preu final de l'ajuda salvaescales.
  • Tipus de recorregut: a més distàncies, es necessitessin més metres de guia i més elements de subjecció pel que això repercutirà en el preu final.
  • Opcionals i prestacions específiques de cada model salvaescales.

 

A Válida sin barreras oferim tot tipus de productes i serveis per a millorar l'accessibilitat.

Enviem un tècnic al lloc d'instal·lació perquè pugui fer un estudi de l'emplaçament i proporcionar un pressupost a mesura. A més, oferirà un assessorament a la persona o les persones interessades de manera gratuïta i sense compromís.

Si vius a Barcelona o província, no dubtis a contactar-nos a través del telèfon 900 414 000 (gratuït) o enviant-nos un mail a [email protected]. Els nostres tècnics de la zona estaran encantats d'ajudar-te en tot el relacionat amb matèria accessible.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu