sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Moderadament actius!

Discapacitat persones sordes

Un monologuista comença el seu espectacle fent una broma després d'una altra... però ningú riu. Es frustra? En absolut, està content perquè en breu un intèrpret de la llengua de signes traduirà els seus acudits al públic. I, gràcies a ell, el públic riurà.

Jonatan Pancorbo, àlies el “Operari de l'Humor”, i José María Santos “Prebe” realitzen una interessant proposta a Santa Coloma de Gramenet amb la intenció de trencar barreres. Es tracta de “Les historietes de Jona”, el primer espectacle d'humor adaptat per a persones sordes que acull la ciutat.

El “Operari de l'Humor” realitza monòlegs acompanyat de “Prebe” i la seva banda musical. Segons Joanatan, han triat “melodies perquè el col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva pugui percebre la música a través de la vibració”.
Al “Operari” i al “Prebe” s'uneix Juan Gil, actor i intèrpret de llenguatge de signes. El fet que l'intèrpret triat sigui també actor no és en va, i és que l'espectacle pretén que hi hagi interacció, cohesió i fusió entre les tres ànimes que es troben en l'escenari.
Aquesta iniciativa que fusiona els dos llenguatges es converteix en una opció inclusiva per a tota la família. Les persones sordes podran divertir-se al costat dels seus familiars i amics en una funció adaptada a ells.

La cita serà el pròxim 29 de novembre en el Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet. Les entrades ja estan a la venda al preu de 5 euros en les taquilles del teatre i en diferents punts de la ciutat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu