sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Muntacàrregues i elevadors: solucions per a la llar

Els muntacàrregues per a persones i elevadors són una de les solucions més comunes tant en l'entorn públic com a privat. Ja siguin de llarg recorregut (més de 3 metres) o curt (menys de 3 metres), aquest tipus de solucions verticals constitueixen una aposta a favor de l'accessibilitat. Si a això li vam sumar que amb la normativa vigent han de complir amb una sèrie de requisits tècnics i estructurals, aquest tipus de solucions són cada vegada més segures i fiables.

A grans trets, els muntacàrregues per a persones i els elevadors es poden semblar molt a un ascensor tradicional. Ara bé, tenen característiques tècniques clarament diferenciades (ex. velocitat més reduïda que als ascensors), així com exigències legals més permissives (manteniment obligatori quadrimestral). Això fa que, a dia d'avui, continuïn sent una de les opcions més escollides quan el recorregut no supera les 3 o 4 parades. A més, si parlem de sistemes de tracció hidràulica, hem de sumar-li un plus de seguretat i estalvi energètic.

En la majoria dels habitatges, sobretot en els xalets unifamiliars, optar per un muntacàrregues o elevador suposa una inversió a llarg termini, versàtil i útil per a tots els membres de la casa. A diferència d'un altre tipus de solucions com a cadires salvaescales o plataformes pujaescales, les solucions verticals permeten un ús més ampli. Per exemple, per pujar i baixar la compra, el cotxet del bebè o per a usuaris en cadira de rodes.

cal recordar que aquest tipus de solucions verticals requereixen una inversió major que altres màquines. Si les cadires i plataformes poden instal·lar-se fàcilment sense obres, els elevadors normalment requereixen la construcció d'un fossat o un calaix que alberge la cabina. Així i tot, en Vàlida sense barreres disposem d'elevadors que no requereixen fossat o poden instal·lar-se sense obres, com és el cas de VECTIO o SUBEO. A més, presenten un preu molt competitiu.

Un altre punt a tenir en compte és que els muntacàrregues i elevadors poden integrar-se a l'entorn de la casa d'una manera molt més discreta. La majoria dels models ofereixen un ampli catàleg d'acabats i materials que permeten personalitzar la cabina, el calaix (si és d'obra, cristall o metall) o les portes.

Si estàs interessat a instal·lar un muntacàrregues, un elevador, un ascensor o una altra solució en accessibilitat crida'ns: 900 414 000. T'oferirem assessorament i pressupost sense compromís.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu