sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Nace “Accesibility”

Neix Accessibility

La Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat de Madrid (Famma-Cocemfe Madrid) i Fundació Vodafone Espanya presenten l'aplicació mòbil “Accessibility” per a facilitar la mobilitat de les persones amb discapacitat.

L'objectiu d'aquesta eina és facilitar a les persones amb mobilitat reduïda els desplaçaments i les gestions més habituals, i reduir els problemes amb els quals s'enfronten cada dia, per evitar desafortunades sorpreses. Perquè on es dirigeixin els discapacitats es trobin sempre amb un lloc accessible i sense barreres.

L'aplicació, gratuïta i disponible a les botigues Apps Store i Market d'Android, posa a la disposició de l'usuari informació sobre l'accessibilitat de més de 21.000 punts de la Comunitat de Madrid i la ciutat de Barcelona.

A través de la geolocalització amb la qual compta l'aplicació, els usuaris tindran informació dels punts d'interès accessibles als quals poden acostar-se, tenint com a guia el sistema de realitat augmentada a través de la càmera de fotos del propi telèfon.

Així mateix, Accesibility incorpora un mecanisme perquè siguin els propis usuaris els que puguin actualitzar la llista de serveis disponibles si es troben un que no s'estigui ja geolocalitzat.

Per a millorar l'eina, el servei incorporarà en el futur informació de punts accessibles d'altres comunitats autònomes fins a cobrir tot el territori nacional.

Saragossa també

La Fundació DFA i l'empresa Hiberus Tecnologia presenten la web zaragozaccesible.es, on s'enumeren i situen en el mapa de Saragossa 562 places d'estacionament reservat, així com altres punts d'interès -museus, restaurants, biblioteques- accessibles. El servei està disponible també per a dispositius mòbils, a través de l'aplicació 'Layar' -per a *phone i Android-. Un recurs perquè l'usuari discapacitat sàpiga amb quins serveis compta la ciutat i on estan situats.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu