sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Neteja de salvaescales i manteniment. Consells

Tens un salvaescales i no saps com realitzar la seva neteja? T'ensenyem què has de tenir en compte, així com consells per al seu correcte manteniment.

Un salvaescales és una ajuda tècnica ideal per a millorar el desplaçament de les persones amb limitacions de mobilitat. Normalment, són utilitzades per persones majors o amb alguna lesió que els impedeix pujar i baixar les escales de manera autònoma.

Per això, la instal·lació d'un salvaescales sempre és una opció encertada per a millorar la vida diària de les persones.

T'expliquem què podem fer per a mantenir en un estat òptim el nostre salvaescales i de què ha d'encarregar-se un tècnic especialitzat.

Consells de neteja de salvaescales 

Com mantenir un salvaescales net? Hem de tenir en compte que per a netejar un salvaescales hi ha certs mecanismes que és millor no tocar. Normalment, les cremalleres de les guies tenen una mica de greix, és important no treure-la ni netejar-la perquè la cadira es mogui correctament.

És normal que a la guia apareguin petites ratlles provocades pel moviment constant del salvaescales i la pols. Neteja les guies i el seient amb un drap humit amb més aviat poc líquid. Això és per a evitar que l'aigua entre en alguna part mecanitzada del salvaescales. Evita usar desinfectant que continguin dissolvents i detergents que puguin ser corrosius.

El salvaescales pot netejar-se de la mateixa manera que la guia. Utilitzant un drap humitejat o simplement usar un plomall per a evitar l'acumulació de la pols i brutícia.


”limpieza

 

Per a la neteja del salvaescales, hem d'anar amb compte a no tocar alguna peça o humitejar alguna part que pugui provocar una avaria.

A més, els salvaescales requereixen d'un greixatge regular que és recomanable que realitzi un professional tècnic. Per això, és molt recomanable que aquest personal especialitzat realitzi una o dues revisions anuals.

 

Manteniment del salvaescales i la seva importància

Els manteniments de Válida sin barreras inclouen un servei d'atenció telefònica i teleassistència de 24 hores 365 dies a l'any. A més de la revisió o revisions anuals, també poden incloure serveis de desplaçament i reparació d'avaries.

Si vols saber més sobre els diferents plans de manteniment de Válida sin barreras, no dubtis a consultar-nos. El nostre telèfon d'atenció gratuït és el 900 414 000.

T'oferim tota la informació necessària sobre manteniment de cadires salvaescales en aquest enllaç.

”mantenimiento

 

Reparació de salvaescales inclosos en el manteniment i recanvis 

No disposar de manteniment preventiu pot implicar certs riscos d'avaria. Aquests poden deure's a un desgast d'alguna peça o que els circuits estiguin bruts.

Aquest tipus de salvaescales resulta encara més important mantenir-los sempre a punt. Normalment, són ajudes que són un bé de necessitat. No disposar del salvaescales pot significar no poder moure's de l'emplaçament o haver de demanar ajuda a terceres persones. Per això, abans d'arribar a aquestes situacions, resulta molt útil disposar d'un manteniment preventiu.

Així mateix, el nostre departament d'Assistència Tècnica avalat per personal qualificat ofereix un servei integral de postvenda. Això proporciona una resposta ràpida a qualsevol dubte o incidència que pugui haver-hi.

Revisions de salvaescales per al seu perfecte funcionament 

Encara que contractar un servei de manteniment preventiu no és obligatori en la cadira salvaescales, si és molt recomanable. Normalment, l'ús de les cadires és regular pel que hi ha un major desgast que altres dispositius. Per això, la visita d'un tècnic expert pot allargar la vida útil de la màquina, així com evitar futures incidències.

El tècnic realitzarà el greixatge o la lubricació de la màquina, així com una revisió del voltatge de les seves bateries. També comprovarà que tot el salva escales funciona de manera adequada per a garantir les màximes mesures de seguretat. Si és necessari, arreglarà aquelles peces desgastades o espatllades, o utilitza recanvis d'aquestes.

 

”mantenimiento

 

A Válida sin barreras oferim el servei de reparacions en cadires salvaescalesplataformes salvaescaleselevadors verticals i altres solucions pujaescales

 

Problemes habituals que poden aparèixer quan no es realitza un correcte manteniment

No és habitual, però en qualsevol màquina poden sorgir problemes o fallades. Alguns d'ells poden ser: problemes amb les bateries, avaries en les bases electròniques, errors en el motor de la salva escales o problemes en la funció de les botoneres o comandaments a distància.

En Válida sin barreras ens encarreguem de solucionar qualsevol problema o incidència relacionat amb la seva salvaescales. Enviem als nostres tècnics fins al lloc per a realitzar la reparació oportuna. Després, oferim el diagnòstic a mida i arreglem la incidència de la manera més ràpida i efectiva possible.

Així mateix, totes les nostres màquines compten amb un període de garantia de dos anys enfront de qualsevol defecte de fàbrica. També oferim als nostres clients un servei de reparació urgent amb taller mòbil.

Encara que la màquina salvaescales no hagi estat instal·lat per la nostra marca, també oferim reparació multimarca. Gràcies a això, oferim solucions en el 95% dels casos.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu