sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

No hi ha cap obstacle que es resisteixi a la Genny!

genny

Genny va revolucionar el món de les cadires de rodes i també els carrers de Girona!

I és que, precisament aquesta ciutat va ser l'escenari triat per a presentar, el passat 2 de maig, a Genny, la nova cadira de rodes que pretén revolucionar el concepte de desplaçament facilitant una plena autonomia a les persones amb mobilitat reduïda.

Els pendents pronunciats i els terres irregulars del barri antic, van ser un exemple de les barreres arquitectòniques que va superar la Genny i els voluntaris que es van prestar a provar-la. I és que, per molt adaptada que sigui una ciutat, sempre existeixen obstacles difícils de superar per a les persones que es desplacen habitualment en cadira de rodes.

Genny és una cadira de rodes que integra el sistema Segway en el seu funcionament. Aquesta tecnologia és la que proporciona a l'usuari una estabilitat total així com una plena llibertat de moviments sense realitzar cap mena d'esforç físic.

Segons va explicar en roda de premsa Albert Vila, director comercial de VALIDA, “Genny suposa un gran avanç per a les persones amb mobilitat reduïda, perquè permet a qui la condueix, realitzar còmodes desplaçaments per qualsevol mena de superfície, ja sigui sorra, asfalt o fins a neu, amb tan sols un lleuger balanceig del cos”.

En la presentació, va participar Mario Rueda, soci fundador de l'entitat Grup Mifas i usuari de Genny, que va assegurar que en els 5 mesos que porta usant-la li ha millorat molt la qualitat de vida: "per a mi el cost no és car, perquè són les meves cames, i per les dimensions és perfecta per a moure'm dins i fora de casa, ja que abans havia d'usar dos escúters".

També afirma haver notat una millora en la seva salut en balancejar el cos cap endavant i darrere per a desplaçar-se amb Genny: "ara em moc més, he perdut pes i se m'ha estabilitzat la diabetis".

Quim Bonaventura, regidor de l'oposició a l'Ajuntament de Girona, va demanar al regidor de serveis socials, Eduard Berloso, que la ciutat de Girona ha de tenir una oficina des de la qual s'ofereixin alternatives de mobilitat per a les persones amb discapacitat. Berloso va assegurar que, al costat de l'alcalde i els responsables del area de promoció econòmica de la ciutat, estudiaran la proposta.

Genny és un exemple revolucionari de com la tecnologia al servei de la mobilitat permet millorar la inclusió de les persones amb mobilitat reduïda en la societat i la seva plena integració a la ciutat.

Si voleu provar-la o si necessiteu més informació, truqueu-nos al telèfon gratuït de VALIDA: 900 414 000 o escriviu-nos un correu electrònic a [email protected]

No hi ha ciutat que es resisteixi a Genny ; )

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu