sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Nosaltres, una empresa de salvaescales nascuda al 1999

Som una empresa nascuda l'any 1999 a Fornells de la Selva amb un incessant creixement que ens ha afermat en el sector de l'accessibilitat. Actualment ens situem entre els màxims referents dins del territori nacional.

En els nostres inicis comencem amb la fabricació d'elevadors de curt i llarg recorregut, muntaplats i muntacàrregues industrials.

Més tard, ampliem la nostra gamma de productes incorporant instal·lacions de cadires i plataformes salvaescales.

Després continuem amb la nostra expansió geogràfica fins a l'actualitat, cobrint gairebé la totalitat del territori nacional, sempre amb la mirada posada en el nostre objectiu d'oferir productes i serveis de qualitat i a mesura dels nostres clients.

Aquest creixement ha vingut acompanyat de la incorporació de nous productes salvaescales que actualment ens permeten satisfer, encara més, les necessitats dels nostres clients.

La nostra missió

Oferir productes i serveis d'accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per a cada client, i amb el principal objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

[email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu