sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Nou Màster en Accessibilitat Universal

Master universitario en accesibilidad

La Universitat de Jaén oferta un màster especialitzat per només 400 euros

Ja no hi ha excusa per a ser un professional adaptat als nous temps i a les noves tendències ja que està obert el termini de prescripció del Màster d'Accessibilitat Universal i Disseny per a Tots de la Universitat de Jaén que enguany celebra la seva segona edició gràcies a l'acord que va començar el passat 2011 i que s'ha tornat a ratificar entre la Fundació ONCE, Fundació Repsol, Fundació Vodafone España i la Universitat de Jaén.

El termini de prescripció acaba el 22 de novembre. Per a la selecció de l'alumnat, prevaldrà en cas de major nombre de sol·licituds que de places, la nota mitjana de l'expedient acadèmic, estar en atur i la motivació per a fer el màster, expressat mitjançant una carta que es remetrà amb la matricula.

El màster tenen 60 ECTS i compta amb trenta-una places amb un cost de 400 € per alumne, preu simbòlic ja que el cost més elevat s'assumeix gràcies al finançament de les tres fundacions participants. A més es dotarà de dues mitges beques de 200 € cadascuna.

Aquest màster està dirigit a Arquitectes i Arquitectes Tècnics, Enginyers de Camins Canales i Ports, Enginyers Informàtics, Enginyers Tècnics Industrials, Enginyers i Enginyers Tècnics d'Obres Públiques, Llicenciats en Economia, Administració i Direcció d'Empreses o en Ciències Empresarials, Llicenciats en Psicopedagogia, Diplomats en Treball Social, Diplomats en Teràpia Ocupacional, Turisme, Educació Social i Magisteri. També compta amb la especialització en Accessibilitat en l'Entorn Físic i especialització en Accessibilitat en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Donem l'enhorabona a la direcció del Màster encapçalada per Yolanda María de la Font, que amb gran esforç ha aconseguit un altre any més que aquesta gran iniciativa formativa de qualitat hagi tirat endavant, i així poder formar a tècnics i personal amb especial qualificació en accessibilitat universal i disseny per a tots.

Per a més informació acadèmica i veure els tràmits de prescripció en la Universitat de Jaén.

També podeu dirigir-vos al correu electrònic [email protected] o trucat al telèfon 953 121 234.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu