sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Nova cadira solar “Seatrac” per a l'entrada i sortida del mar de manera autònoma

Seatrac” ha arribat a Grècia solucionant la vida de moltes persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Opera amb un mecanisme de via fixe que permet a gent amb cadires de rodes entrar i sortir de l'aigua, tot això controlat per energia solar.

El ministre de finances alemany, Wolfgang Schaeuble, que va amb cadira de rodes, va visitar la ciutat d'Atenes i al tenir problemes d'accessibilitat a les seves platges, se li va ocórrer la idea de crear una cadira que ajudés a l'entrada i sortida del mar a la gent amb problemes de mobilitat com ell.

Així va sorgir “Seatrac”, un dispositiu alimentat per energia solar que permet l'entrada i sortida al mar de manera autònoma. Fundada per un equip de científics grecs amb patents europees i nord-americanes, han aprofitat el bon clima de Grècia, on les temporades del sol són gairebé tot l'any. Això vol dir que els dispositius es poden instal·lar fàcilment a les platges sense necessitat d'electricitat i sense danyar el medi ambient.

El grup que comercialitza el producte espera que el dispositiu impulsi el turisme, la indústria més gran del país mediterrani.

A Válida sin barreras recolzem aquests avanços en accessibilitat, esperant la seva expansió a tots els llocs on sigui necessari.

 

Font: www.tododisca.com

 

Enllaç vídeo: https://bit.ly/2I7NJYw

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu