sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Novetats en salvaescales 2024

Novedades en Salvaescaleras 2024

En el món de l'accessibilitat i la mobilitat, les innovadores solucions de salvaescales estan transformant la vida de qui s'enfronta a reptes en la seva mobilitat diària. Des del nou disseny de la cadira salvaescales SOCIUS, creada per a trams corbats, fins a la revolucionària plataforma PODIUM, que permet als usuaris desplaçar-se drets, l'empresa VALIDA es consolida com a líder en oferir solucions avançades i personalitzades.

Innovacions per a aquest any en salvaescales VALIDA

La innovació en l'àmbit dels salvaescales s'ha convertit en un factor crucial per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, i també en una estratègia essencial per a les empreses del sector. En aquest context, la inversió en recerca i desenvolupament es presenta com un camí indispensable per mantenir-se a la vanguarda i oferir solucions cada vegada més avançades. VALIDA, com a empresa líder en el mercat de salvaescales, entén la importància d'aquesta inversió i la integra de manera fonamental en la seva filosofia empresarial.

En primer lloc, la innovació en els salvaescales permet adaptar les solucions a les necessitats específiques dels usuaris. Cada individu té condicions i preferències úniques, i la capacitat de personalitzar els dispositius segons aquestes particularitats és clau. VALIDA inverteix en tecnologies que permeten ajustos precisos, facilitant una experiència d'ús més còmoda i eficient per als seus clients.

A més, la constant evolució tecnològica ha donat lloc a millores significatives en termes de seguretat i eficiència energètica. Els salvaescales moderns no només són més segurs en termes de disseny i materials, sinó que també incorporen sistemes intel·ligents que milloren la resposta i adaptabilitat del dispositiu davant de diferents situacions. VALIDA es compromet a oferir als seus clients les últimes novetats en termes de seguretat i eficiència, garantint productes d'alta qualitat que compleixen amb els estàndards més exigents.

La inversió en innovació no només beneficia als usuaris finals, sinó que també reforça la posició competitiva de VALIDA en el mercat. La capacitat d'oferir productes d'última generació i adaptar-se a les tendències emergents no només consolida la reputació de l'empresa, sinó que també amplia la seva base de clients. En un mercat en constant evolució, la innovació es converteix en un diferenciador clau.

La nova cadira salvaescales SOCIUS

La nova cadira salvaescales SOCIUS representa un avanç significatiu en la tecnologia d'accessibilitat, especialment dissenyada per a trams d'escala corbats i amb replans en el recorregut. A diferència del model anterior, la nova SOCIUS ha millorat el seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera. Això garanteix un desplaçament suau i segur, adaptant-se de manera eficient a la complexitat de les escales més complicades.

salvaescales socius

A més, ha millorat la seva línia estètica, per una banda, han canviat els pals de la guia perquè siguin molt més elegants. D'altra banda, han millorat el disseny de la caixa de tracció de la cadira, incloent detalls únics i exclusius. Addicionalment, s'ha millorat la capacitat de càrrega de la cadira, sent 136 kg l'estàndard i opcions d'excés de pes fins a 160 kg.

Què hem mantingut de la cadira?

SOCIUS ha mantingut la seva versatilitat excepcional, ja que està dissenyada per al seu ús tant en ambients interiors com en condicions de la intempèrie. Es prioritza la comoditat i la usabilitat en el seu disseny. Els coixins, fabricats amb material plàstic, no només proporcionen un seient còmode, sinó que també faciliten la neteja, garantint un manteniment senzill i eficient.

La seguretat és una prioritat, evidenciada pel cinturó de seguretat de sèrie i els sensors antiobstacles que prevenen de qualsevol risc d'atrapament. L'opció de gir automàtic o manual proporciona flexibilitat a l'usuari, adaptant-se a les seves preferències individuals.

Salvaescales amb la guia de doble tracció per a escales d'exterior.

Amb un enfocament en l'accessibilitat integral, la cadira SOCIUS continua oferint una catifa antilliscant al reposapeus, ja que assegura un suport segur durant la pujada i baixada. A més, la presència d'una clau de seguretat al reposabraços i una pantalla LCD per a la ràpida localització de possibles avaries reforcen la fiabilitat i el control de l'usuari sobre el sistema.

La cadira SOCIUS funciona amb bateries, amb la capacitat de carregar en les parades automàtiques. Les opcions personalitzables, com el color de la tapiceria, el color RAL especial per als pals i guies, el plegament manual o automàtic del reposapeus, entre altres, permeten adaptar la cadira a les preferències i necessitats específiques de l'usuari.

Nou salvaescales per anar dempeus: plataforma PODIUM

La plataforma salvaescales PODIUM, dissenyada amb innovació i versatilitat en ment, representa un avanç significatiu en l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. És ideal per a persones que poden caminar i són autònomes però que les escales comencen a ser un problema per a elles. La seva característica més destacada és la capacitat de permetre als usuaris pujar drets, oferint una opció còmoda i pràctica per salvar trams d'escala corbats o amb replans intermedis.

Salvaescales per anar de peu

Dissenyada específicament per al transport de persones dretes o assegudes, la plataforma PODIUM no és apta per a cadires de rodes, centrant-se en la mobilitat vertical d'individus amb diferents necessitats. El seu sistema especial de tracció per corda garanteix un funcionament eficient i fiable, adaptant-se a una varietat de configuracions d'escales, incloent-hi aquelles molt estretes o amb altura reduïda, amb un mínim de 820 mm de pas requerit.

Una de les característiques més destacades de la PODIUM és la seva capacitat per instal·lar-se tant en espais interiors com a la intempèrie, proporcionant flexibilitat en termes de ubicació.

Durant el seu funcionament, la PODIUM es distingeix per ser silenciosa i confortable, garantint una experiència d'ús agradable per als usuaris. El seu sistema d'inici i parada suau, així com la reducció de velocitat en les corbes, contribueixen a la seguretat i comoditat durant el trajecte.

Nou salvaescales 2024

En situacions d'emergència, la plataforma compta amb una característica de lliberació manual de la barra d'emergència. La capacitat de càrrega de la PODIUM és de 150 kg, convertint-la en una solució robusta i fiable per a una varietat d'usuaris.

Amb una velocitat de 0,10 m/s, la PODIUM ofereix un desplaçament eficient i segur. En resum, aquesta plataforma salvaescales redefinirà l'experiència de mobilitat vertical per a aquells que busquen una opció còmoda i versàtil per superar obstacles arquitectònics, destacant pel seu disseny innovador, seguretat i adaptabilitat a diferents entorns.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu