sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

On comprar la teva cadira salvaescales a Santander?

On comprar una cadira salvaescales a Santander

T'estàs plantejant instal·lar una cadira salvaescales? Llavors estàs en bones mans. Les cadires salvaescales s'han convertit en el complement estrella per a moltes llars. Aquestes solucions d'accessibilitat aconsegueixen millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o amb problemes de mobilitat.

A Valida hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de cases particulars, comunitats de veïns i de locals que, abans, no permetien la llibertat de moviment de totes les persones.

Experts en cadires salvaescales a Santander

VALIDA és l'empresa salvaescales líder a tot el territori espanyol. Hem aconseguit millorar l'accessibilitat en molts espais i, en conseqüència, hem millorat la qualitat de vida de moltes persones amb problemes de mobilitat.

Hem aconseguit acabar amb les barreres arquitectòniques que impedien que una persona amb discapacitat, o amb cadira de rodes, no pogués moure's amb tranquil·litat. Ho hem aconseguit gràcies a la nostra àmplia gamma de tipus de salvaescales.

Comptem amb diferents models de cadires salvaescales, plataformes i elevadors de curt recorregut, així que trobar el que és més indicat per a tu és possible. Gràcies a aquests sistemes, pots continuar gaudint de la teva llibertat de moviments allà on estiguin instal·lats.

Models de cadires salvaescales a Santander per a qualsevol escala

Si el que cerques és una cadira salvaescales, llavors estàs en bones mans. A VALIDA comptem amb un ampli catàleg de cadires salvaescales perquè puguis triar la millor per a les teves necessitats. Utilitzar una cadira puja escales és còmode i segur.

Has de saber que les cadires salvaescales estan pensades perquè persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, puguin moure's entre diferents plantes fàcilment. Les cadires són el producte estrella a les cases, especialment si en elles hi viuen persones de la tercera edat.

Cadira salvaescales per comprar a Santander.

Tots els nostres models es pleguen per a garantir el pas a altres persones que utilitzin l'escala. També disposen de la possibilitat de canviar el color del raïl i la tapisseria perquè la cadira combini amb la decoració.

Pensa que el que determinarà quina cadira instal·lar és el tipus d'escales. No et preocupis si penses que tens unes escales complicades, ja que les cadires puja escales poden instal·lar-se tant en interior com en exterior. A més, poden salvar trams d'escales corbes, rectes i fins de caragol.

A més, en funció de les necessitats de la persona, es poden triar diferents opcionals per a facilitar i millorar l'ús de la cadira salvaescales. Semblen moltes coses a tenir en compte, però pensa que, amb VALIDA, comptes amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic que t'aconsella amb la millor solució per a tu.

Tipus de cadires salvaescales

Com t'hem comentat, existeixen molts tipus de cadires salvaescales. A més, d'altres solucions d'accessibilitat que també poden canviar radicalment la teva mobilitat com són les plataformes salvaescales i els elevadors verticals.

Salvaescales a Santander i Cantàbria.

El món del salvaescales és molt ampli, per aquesta raó és important assessorar-te i aprendre les diferents possibilitats abans de triar una solució salvaescales.

Fàcil instal·lació de salvaescales amb VALIDA

Les cadires elevadores destaquen per ser molt ràpides d'instal·lar. Normalment, i depenent de la complexitat de la instal·lació, pots tenir la teva cadira instal·lada en un dia. Això ho aconseguim perquè realitzem un pla de tot el muntatge mitjançant un sistema de fotometries. D'aquesta manera, aconseguim tenir les dimensions exactes de l'escala.

A més, aquesta classe de pujaescales no necessiten obres per poder instal·lar-se. Al final, resulten ser molt pràctics per a tots els seus usuaris ja que no han de preocupar-se de condicionar l'escala per poder instal·lar-ho. Quan ja estigui muntada podràs continuar gaudint plenament de tota la teva llar.

Les cadires destaquen perquè no necessiten manteniment obligatori, però, si vols allargar la vida útil, és recomanable fer una inspecció anual. Amb VALIDA, a més, comptes amb un bon servei tècnic.

Comprar salvaescales a Santander.

Pressupost de cadires salvaescales a Santander i preus

Segurament t'estaràs preguntant quin preu té una cadira salvaescales juntament amb la seva instal·lació. La veritat, és que és complicat dir un preu exacte i això té una explicació molt simple: el preu dels salvaescales depèn del tram d'escales i no és molt difícil que hi hagi dues escales iguals.

Tot i això, podem donar-te una orientació. Si tens una escala totalment recta, pensa que el preu de sortida és de 2.500€, aquest preu incrementarà com més llarg sigui el tram. En el cas de tenir unes escales amb corbes, el preu de sortida és de 5.500€, aquest preu incrementarà en funció de les corbes i de lo llarg que siguin les escales.

Una cadira salvaescales és una inversió així que és important triar una que s'adapti perfectament a les necessitats de la persona i compleix amb totes les seves expectatives.

Exemples d'instal·lacions de cadires salvaescales a Santander i Cantàbria

Hem realitzat moltíssimes instal·lacions de salvaescales a Santander i Cantàbria no oblidis consultar les nostres Instal·lacions Realitzades per a trobar més exemples. Demana'ns un pressupost gratuït i sense compromís. Ja veuràs que eliminar les barreres arquitectòniques és possible!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu